Don Gatto koncertek és klip

2015. november 16. hétfő, 20:16    

A szokásoshoz képest két héttel el?rébb kerültek a szekszárdi Don Gatto zenekar év végi koncertjei. December 11-én pénteken a pécsi Est Caféban, a III. Liz Feszt keretében játszanak a szekszárdi láncf?részes huligánok.

Reklám:

Ezen az esten olyan keménytök? gyerek lépnek még színpadra, mint a hardcore-os Dolor, a káoszhardcore Stubborn, a favágópunk Dirty Dawn, az osztrák traktorosokól verbuválódott Seek & Destroy parasztmetál különítmény és a csodával határos módon nemrég új lemezt kiadó Prosectura.

Másnap, december 12-én Szekszárdon, az Est Caféban folytatódik a mulatozás 8. Heten, mint a gonoszok fesztiválon, ahol a Don Gatto mellett ismét fellép a Seek & Destroy (ha már ennyi utaztak Ausztriából, ugye), a szerb régi iskolás hardcore Balance, Janó Misi sörügyminiszter (ex-Neck Sprain) új zenekara, a Warchief, a szegedi halálmetálos Fall és a szekszárdi dallamos hardcore-t játszó Brooks.

Don Gatto

Egyébként pedig hamarosan elkészül az új Don Gatto klip a "No Turning Back" cím? számra, mindenféle stúdiós meg koncertes jelenetekb?l összevágva.

www.dongatto.com
www.facebook.com/dongattohc    Megosztás:
Címkék: Don Gatto
Szólj hozzá a cikkhez