Januárban robban az új Dream Theater album!

2015. december 08. kedd, 07:00    

Már csak kicsit több, mint egy hónapot kell kibírni, és megérkezik minden id?k egyik legjobban várt progresszív rock albuma, a 'The Astonishing'. A lemez közeledtét mi sem jelezhetné jobban, mint, hogy a napokban a banda szélnek eresztette a korong els? megfilmesített nótáját.

Reklám:

A 'The Gift Of Music' egy vérbeli pörg?s, mégis rendkívül hangulatos metáldal, egy kifejezetten álomszer?, futurisztikus musicvideoval. Nem csoda tehát, hogy a Youtube-on már több, mint 200 ezren nézték meg.

A nyilvánosságra került videó koncepciója persze nem véletlen, hiszen ahogy a zenekar fogalmazott, az egész 'The Astonishing' lemez egy furcsa jöv?beli világ meséjére épül, melyben a középkori feudalizmus, és a zaj az úr.

Az album megjelenése után az idén 30. jubileumát ünnepl? zenekar tavasszal turnéra indul. Ez a körút azonban - a beharangozók szerint - minden eddigi Dream Theater shownál monumentálisabbat ígér. A csapat managere egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy a 2016-os turnéállomásokon a közönségnek eddig még sosem tapasztalt élményben lesz része.

A 2013-as nagy siker? Dream Theater cím? m? méltó utódja, a 'The Astonishing' lemez január 29-én lát majd napvilágot!

A turnédátumok miatt pedig a zenekar oldalán érdemes nézel?dni:

http://www.dreamtheater.net/tour    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez