Diszkós Benzinkutas - Itt az új Bëlga klip!

2016. január 02. szombat, 10:19    

A Bëlga igencsak ráérzett a Disco! ízére. Alig egy hónapja jelent meg a zenekar legújabb lemeze, ami másfél hét alatt aranylemez lett. A MOL tölt?állomásokon kapható albumról a zenekar stílszer?en a Benzinkutas cím? számhoz forgatta a ’80-as évek hangulatát megidéz? videoklipet. Mert a benzinkút oázis az autópályák sivatagában.

Reklám:

Hatalmas sikerrel rajtolt a Bëlga Disco! cím? lemeze, amit továbbra is a kijelölt MOL tölt?állomásokon veheti meg a nagyérdem?. Az új korong egyik kiemelt sláger-várományosa a Benzinkutas cím? eposz, amihez most klipet készített a zenekar.

A klip érdekessége, hogy a vecsési MOL kútnál forgatták egészen sok statisztával, hajnali kitudja hányig. Többet talán nem is kell belelátni az egészbe, mindenki vidáman táncol és örül a vásárlásnak, vagy a tankolásnak, vagy bárminek.

A dal igazán fülbemászó, a Disco! albumra is jellemz? stílusgyakorlat. Természetesen a banda sem maradhatott ki a klipb?l, ?k stílusosan a Wartburggal érkeznek meg a forgatás helyszínére. Nézzük is!Szólj hozzá a cikkhez