Owls Are Watching EP megjelenés

2016. január 09. szombat, 07:00    

Az Owls Are Watching nev? budapesti alternatív rock / punk zenekar 2014 októberében debütált az els? videoklipjükkel és az öt dalos First Hoot cím? demójukkal. Tavaly novemberben mutatták be a második videó klipjüket (a Gasman cím? dalukhoz).

Reklám:

A videó klip a New World Order EP lemezük egyik el?zetesen bemutatott anyaga volt, amelyet a Lurdy Moziban mutatott be a zenekar videó klipvetítéssel egybekötött él? koncerttel. A moziban levetítették az els? és a második videó klipeket is és azoknak a werk filmjeit is. A klipet a DDTheater (www.ddtheater.com) és az Aaron Graphics (www.aarongraphics.hu) készítette.

A zenekar 2012-ben alakult, és azóta is abban a felállásban írja az új dalokat és koncertezik az országban. A New World Order EP-jüket 2015. november 19-én mutatták be egy albumbemutató koncert keretében a Dürer kisteremben. Az album az els? demóról ismert dalokat részben újrakeverve tartalmazza, és négy új dallal összesen egy 8 dalos lemezzel sikerült a srácoknak el?rukkolniuk. A korábbi demojuk Escaping dalát átdolgozták és újra felvették. A régi és az új dalokat már a Zsiráf Szand stúdióban Bodnár Péterrel „Bogyó”-val vették fel és keverték meg.

Owls Are Watching

A zenekar hivatalos oldalai:

https://owlsarewatching.bandcamp.com
https://www.facebook.com/OwlsAreWatching
https://www.youtube.com/channel/UCXiizt-VinwL42obr9mmK2QSzólj hozzá a cikkhez