Szerepelj az Amon Amarth új klipjében!

2016. április 21. csütörtök, 08:00    

Van a faladon egy Amon Amarth poszter? Esetleg más metal bandák képei is? Készülsz épp rockkoncertre menni? Akkor ne fogd vissza magad, csak nyomj egy metalvillát, és jó eséllyel szerepelhetsz az Amon Amarth „Raise Your Horns” klipjében!

Reklám:

A svéd banda ugyanis koncertfelvételekb?l és a rajongók által beküldött videókból állítja majd össze a dal klipjét. A vállalkozó rajongóktól május 27-ig várják a villázó képsorokat a raiseyourhornsvideo@gmail.com címre, de a YouTube feltöltéseket is élénken figyelik majd a #RaiseYourHorns hashtag segítségével. Fontos, hogy a YouTube linkben mindenképpen szerepeljen ez a hashtag! „A feladatot természetesen nem kötelez? egyedül végrehajtanod, s?t, az az igazi, ha a haverjaiddal együtt metalvillázol!” – áll a csapat közleményében. A „Raise Your Horns” klipje várhatóan júniusban jelenik meg.

Amon Amarth

Az Amon Amarth jubileumi, 10. albuma március 25-én került a boltok polcaira. A Jomsviking névre hallgató korongot Észak-Amerikában a Metal Blade Records, míg Európában a Sony Music hozta ki. A Jomsviking a csapat els? konceptalbuma, amely egy tragikus történet a szeretetr?l és a bosszúról. Az északiak megtartották a rájuk jellemz? himnikus és dallamos, ugyanakkor kell?en súlyos és fémes védjegyeket, mindehhez pedig producernek Andy Sneapet (Megadeth, Testament, Accept) nyerték meg.    Megosztás:
Címkék:
Szólj hozzá a cikkhez