Angerseed - Indul a turné

2016. április 23. szombat, 07:00    

A januári Death By Metal Vol. 2. Fesztiválon jelent meg az els? Angerseed nagylemez ’The Proclamation’ címmel, lemezbemutató bulival egybekötve. Azóta igen sok minden történt a zenekar háza táján, a hivatalos Facebook oldalon szépen nyomon követhet?ek az elmúlt hónapok történései. Ami most a legfontosabb, hogy ezen a héten elindul a lemez promóciós turnéja, mely egészen az év végéig tart majd.

Reklám:

- Idén kapcsolunk az eddigi legmagasabb fokozatra, sok kisebb-nagyobb koncert és fesztiválfellépés vár ránk és rengeteg egyéb tervünk is van 2016-ra. A turné pénteken indul be egy szatmárnémeti bulival, másnap pedig a Full Of Anger Double Disaster Fesztiválon játszunk Debrecenben, ahol dupla lemezbemutató várható! Lázasan készülünk az els? bulikra, f?leg, hogy ezeken debütál majd az Angerseed módosult felállása. A többi idei leszervezett koncertet lásd a Tour flyeren, de további dátumok is várhatóak még.

Angerseed

Tartsatok velünk idén is, találkozunk szombaton a Full Of Anger Double Distater Fesztiválon és ahol csak lehet 2016-ban!

www.facebook.com/Angerseed    Megosztás:
Címkék:
Szólj hozzá a cikkhez