Trousers - Tekintsétek meg a II. Monarchy Madness turnéfilmjét!

2016. június 01. szerda, 09:41    

Április 30-án a budapesti Showbarlangban zárult az osztrák Reverend Backflash, a cseh Degradace és a magyar garázs rock királyai, a Trousers közös Közép-európai turnéjának második felvonása, a Monarchy Madness Tour II. A koncertkörúton készült turnéfilmet a napokban publikálták a zenekarok.

Reklám:

Már a tavalyi évben is megcsodálhattuk az egykori Osztrák-Magyar Monarchia területére szervezett Monarcy Madness Tour-t, melyen hazánkat a The Trousers képviselte, a cseh Degradace, és az osztrák Reverend Backflash társaságában. A három zenekar már ekkor barátságot kötött, így nem volt különösebb akadálya annak, hogy idén is megrendezzék a 4 állomásos miniturnét. Csehországban Frydek-Mistek és Olomoucz városában, léptek fel a zenekarok április elején, majd Bécs és Budapest zárta a turnét a hónap végén. A kiváló hangulatú koncertekr?l egy turnéfilmet is készített az amúgy filmes szakmában mozgó Degradace dobos, Ondre Pode Podesva.

II. Monarchy Madness turné

„Nagyon remélem, hogy továbbra is tudunk hasonló mini-turnékat csinálni a srácokkal évente kétszer, egyre több és több európai várost felölelve” – nyilatkozta a videóban K?váry Zoltán a The Trousers frontembere.

Tekintsétek meg a srácok élményeit ti is az alábbi videóban:

A magyar zenekar külföldi fellépéseit a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.    Megosztás:
Címkék: The Trousers, turné
Szólj hozzá a cikkhez