The Trousers - Sonic Desert Video

2016. június 21. kedd, 07:00    

A The Trousers zenekar 2015-ben jelentette meg negyedik, MOTHER OF ILLUSION c. lemezét, ami itthon és számos külföldi országban kiemelkedő kritikákat kapott, a lemez dalait tucatnyi országban játszották és játsszák a mai napig.

Reklám:

A lemezhez a zenekar – a korábbi performance klipekkel ellentétben – filmszerű videokat tervezett, amelyek közül az első, a HYSTERICAL ROUTE 2015 júniusában jelent meg. A 70-es évek bűnügyi filmjeit idéző klip a hét videoja lett egy spanyol rockoldalon, és Svájctól Ausztráliáig számos országban műsorra tűzték. A videot Szili László rendezte, akivel a The Trousers már előző lemez idején is dolgozott.

Egy évvel a Hysterical Route után végre elkészült a második videoklip, a SONIC DESERT, amit szintén Szili László rendezett. A kisfilm a kortárs filmsorozatok introinak képi világát idézi, különleges, sejtelemes hangulatú alkotás, tele lenyűgöző vizuális ötletekkel. A klipet mégfebruárban forgattuk (ezért szerepel még benne Iliás Ádám basszusgitáros, akit áprilisban váltott Lázár András), amit rendkívül aprólékos és hosszadalmas utómunkálatok követtek.

A zenekar legközelebb az ostravai (CZ) rockfesztiválon lép fel július elején, a hazai közönség a Fezen záró estjén láthatja őket.    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez