Videóval a MAG zenekar Metallica-feldolgozása - Orion

2016. július 01. péntek, 07:00    

A debreceni instrumentális progmetal csapat a tavasszal megjelentetett Disappear EP harmadik dala a Metallica idén 30 éves klasszikusa, melyhez egy split-screen video készült.

Reklám:

A videót Debrecenben rögzítették, a felvételeket és az utómunkát a zenekar korábbi anyagaiban is közreműködő Reindeer Cinema készítette.

„Az Oriont Boldival (Boldizsár Tibor gitáros) már ’93-94 környékén megtanultuk, de a zenekari megvalósítás tizennyolc évet váratott magára. Mivel régi basszusgitárosunknak, Csiki Lacának is nagy kedvence volt a dal, így próbán elkezdtünk vele bolondozni és mindenkinek tetszett így két hanggal lentebb megszólaltatva. Aztán eldöntöttük, hogy élőben is eljátsszuk, sőt az EP-re is rögzítjük.” – mondta Karácsony András, a zenekar gitárosa és fő dalszerzője.

A Disappear EP-t a hajdúszoboszlói RockSpa stúdióban rögzítették és keverték. A lemez meghallgatható a BandCampen és a YouTube-on is, május közepe óta pedig fizikai formátumban is elérhető, mely a magzene@gmail.com email-címen megrendelhető.

Orion split-screen video:

MAG Bandcamp: https://magzene.bandcamp.com/
MAG Facebook: https://www.facebook.com/mag.metal.band
MAG YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCN31yu81uUoeq7ZPrB9VnIQ
Disappear EP (full stream): https://www.youtube.com/watch?v=dE3RUPs4whs
Reindeer Cinema Facebook: https://www.facebook.com/reindeercinema/    Megosztás:
Címkék: MAG, új videoklip
Szólj hozzá a cikkhez