Metal-shop.hu

2016. augusztus 17. szerda, 07:00    

Új metálkereskedésre vágysz? Egy olyan helyre, ahol még soha nem látott mennyiségű kínálat van – ahol több órát venne igénybe csak a válogatás, mégis izgatottan várod, hogy mi vár rád a következő oldalon?

Reklám:

Metal-shop.huNem kell tovább keresned ezt a helyet – lépj be a Metal-shop.hu-ba!

Nem számít, hogy a sötét és okkult témájú KILLSTAR-t szereted, vagy ha jobban vonz a SPIRAL színes világa, vagy a csinos ruhák a HELL BUNNY-tól. Néhányan még jobban kedvelhetik a BANNED vagy a DEAD THREADS választékunkat.

A pólóktól kezdve a dekorációkig, a bőr bakancsoktól a könyvekig, a sötét BLACK CRAFT okkult ruháktól az adrenalintól fűtött METAL MULISHA ruhákig mindent megtalálhatsz nálunk. Több ezer érdekes dolog közül válogathatsz nálunk. A kínálatunkban megtalálhatod a bandák hivatalos cuccait. Szóval, ha szereted a nehézsúlyú versenyzőket mint például a METALLICA, SLAYER, SLIPKNOT, NIGHTWISH és AVENGED SEVENFOLD, vagy esetleg jobban érdekelnek az extrémebb dolgok mint a SATYRICON, BEHEMOTH, BURZUM és még a CANNIBAL CORPSE akkor jó helyen jársz!

Nem számít, hogy egy kemény rocker rajongó vagy, vagy csak szereted az alternatív, punk és metál stílust, gyere és látogass el hozzánk!    Megosztás:
Címkék: Metal-shop.hu
Szólj hozzá a cikkhez