Surgical Meth Machine - Surgical Meth Machine

Murphy - 2016. augusztus 22. hétfő, 07:00    

Surgical Meth Machine - Surgical Meth Machine

Al Jourgensen ugyan tartja magát ahhoz az ígéretéhez, hogy nem lesz több Ministry lemez, de a SMM projekt-jében gyakorlatilag ugyanazt csinálja, csak más néven.

Reklám:

Ez a negyven percnyi (tizenkét dalt felsorakoztató) egyveleg simán lehetne akár egy újabb Ministry anyag – és hogy miért?! Mert ugyanaz a vehemensen zakatoló indusztriális háttér, szélsebes pattogó BMP, torokhangú üvöltés (vagy éppen kántálás) és más, Ministry-ben már unalomig ismételt zenei megoldások miatt.

Éppen hogy csak pár dal lóg ki erről, az Al házistúdiójában készült lemezről. Példaként ott a Gates of Steel meglepően letisztult dallamoságával, vagy a kvázi-folytatása a hasonló jellemzőkkel bíró Spudnik, de a leginkább instrumentális átkötőként funkcionáló Just Go Home - Just Keep Going párosát is említhetném. Az utolsóként jelentkező I’m Invisible szintén pop-hangulatot hoz, de számomra elég lapos és unalmas.

Igazából, ha lecsekkoljátok a Tragic Alert című beharangozó nótát, meg az I’m Sensitive címűt, akkor hallottátok az egész lemezt, csókolom!

Murphy    Megosztás:
Címkék:
Szólj hozzá a cikkhez