X-Faktor - The Wedding At The Slaughterhouse

2016. szeptember 26. hétfő, 07:00    

Szombaton lement az X-Faktort első adása, ahol bemutatkozhatott a The Wedding At The Slaughterhouse a metálos Mézga Család feldolgozásukkal.

Reklám:

2014 őszén Megyeri Tamás (Mogyi - dobok) fejéből pattant ki az ötlet egy olyan formációról, ami kizárólag feldolgozásokat játszana. Az alapkoncepció leginkább a 80-as, 90-es évek popslágereitöltöztetné át death, thrash, grind (vagy épp amilyen alfaj jól áll az alapanyagnak) metal köntösbe, de később inkább a rajzfilm dalok kerültek előtérbe.

A csapat viszonylag hamar összeállt, Mogyi mellé szegődött kettő zenésztársa az Isatha zenekarból, név szerint Ágoston Péter (basszusgitár) és Harsányi Zsolt (gitár). Ezután csatlakozottTombor Tamás (gitár), akivel Mogyi már szintén zenélt együtt többféle formában a Vágóhídon. Végezetül a szintén Mogyival együtt zenélő (From The Mirror, később Isatha is) Horváth Dániel(vokál) ragadta magához a mikrofont és 2015 nyarára meg is született a debütáló EP, az 'It's Morphin Time!!!44four'. A 4 dalos EP után - mely meghallgatható a SoundCloud-os profilunkon - a nyár folyamán még kettő dal látott napvilágot single formában, név szerint a Mézga Család és a Dr. Bubó rajzfilmslágerek.

The Wedding At The Slaughterhouse

A zenekarral legközelebb október 1-én találkozhat a közönség az esztergomi Sportalsó szezonnyitó buliján olyan zenekarok társaságában, mint az Angerseed, az Empyema és a Nigromantia.

Az esemény linkje: https://www.facebook.com/events/177088959366454/

http://www.facebook.com/TW4TS

X-Faktor vágott, zsűri értékeléssel:

http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/a-horgos-metalzenekar-meg-gaspar-lacit-is-meggyozte

X-Faktor vágatlan, csak a dal:

http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/the-wedding-at-the-slaughterhouse-mezga-csalad-focimdal


Mézga Család videoklip:

SoundCloud oldal:

https://soundcloud.com/t-w-a-t-sSzólj hozzá a cikkhez