Új single dal a Kylfingartól: Örök vadászat

2016. október 01. szombat, 07:00    

Bár úgy terveztük, még a nyáron kihozunk egy újabb single-t a Jötünheim kürtjei után, ez a projekt szeptemberre csúszott.

Reklám:

A közeljövő nagyszabású fővárosi koncertje, az október 15-i Folk-Rock-Maraton azonban kitűnő alkalom arra, hogy ráhangolódásként prezentáljuk nektek az Örök vadászat első stúdióverzióját!

A koncerteken már játszott dalhoz ezúttal egy egyszerű „garázsvideó” készült, mondanivalója azonban annál fontosabb: középpontjában a testvéri összetartás, a bajtársiasság és egyben az anyatermészet tisztelete áll. Akárcsak a Jötünheim kürtjei, e tétel is készülő második nagylemezünket, a Világok határánt hivatott felvezetni.

Kylfingar

A nagylemez véglegessé kovácsolása sajnos magánéleti és technikai okokból egyaránt várat még magára, így a kiadásról nem nyilatkozhatunk, azt azonban elárulhatjuk, hogy egy igen változatos anyaggal fogjuk megörvendeztetni a hallgatóságot. Mivel a lemez munkálatai miatt az ősz folyamán minimálisra korlátoztuk a koncertezést, csak a két említett budapesti bulin találkozhattok velünk a közeljövőben!



    Megosztás:
Címkék:
Szólj hozzá a cikkhez