The D.I.Y. - Új lemez, új videó!

2016. november 02. szerda, 09:00    

Új kislemezekkel, egyszerre kettővel és új videóval jelentkezett a budapesti The D.I.Y. zenekar. A lassan felnőtt korba lépő (20 év!) punk brigád a tervek szerint ez év végéig szeretné kihozni a sorban következő nagylemezét "Nincsen gáz!" címmel, ezért gőzerővel dolgoznak a lemezen.

Reklám:

- "Már jó régen csaptunk ki nektek videót, ezért úgy gondoltuk, hogy egy zsír új dalt elővéve kaptok, egy zsír új videót is. (Hála a Kizso "Left 4 dead" mániájának!)

The D.I.Y.

Az új lemez sokkal nyersebb, durvább lesz, mint az eddigiek, próbáltunk úgy újjítani, hogy közben azért ne vesszenek el a jellegzetes D.I.Y. dolgok sem a dalokból, de egy friss, XXI.-ik századi hangzást is kapjatok tőlünk. Pontosan ezért mutatjuk meg nektek az új dolgainkat a koncerteken, illetve videós formában...Azt se feledjétek, hogy az elmúlt napokban közkinccsé tettük a zenekar két új kislemezét, ami a közelgő "Nincsen gáz" lemezt hivatott felvezetni (egy kicsit hiányt is pótolgatunk ezekkel a dalokkal, mivel igen csak régen ígértük már az új albumot)!

Az új videót itt tudjátok meglesni:

https://www.youtube.com/watch?v=HN4dsHJABqw
A "Világvége" kislemezt itt:
https://thediy.bandcamp.com/album/vil-gv-ge-ep-2016
A "Jó ember" kislemezt pedig itt tudod meghallgatni, vagy akár letölteni teljesen ingyen:
https://thediy.bandcamp.com/album/j-ember-ep-2016
A videós nóta egyébként nem szerepel a kislemezeken, tényleg ennyire új!"Szólj hozzá a cikkhez