Pennhurst bemutatkozás

2016. november 27. vasárnap, 20:43    

A Pennhurst egy 2014. januárjában alakult 5 tagú Nu-metal formáció, nevüket egy amerikai elmegyógyintézet ihlette meg! A tagok a rájuk legjellemzőbb viselkedésformák alapján keresztelték át magukat: Scizo,Maniac, Addicted, Paranoid, Panicky.

Reklám:

A zenekar színpadi megjelenése sem megszokott, az elmegyógyintézetben viselt kényszerzubbonyokban, gézből készült fejfedőkben-maszkokban, és egyéb érdekes kellékekben lépnek fel!

Pennhurst

A zenekarnak már megjelent egy 6 dal+ 1 intrót tartalmazó kislemeze saját gondozásban Losing Control címmel, amibe a www.pennhurstband.com weboldalon bele is hallgathatsz, ne adj isten meg is rendelheted ott ha elnyeri tetszésedet! Tavaly novemberben az Ektomorf Németországi turnéján vehetett részt a csapat, ahol 5 koncertet játszottak!

De ami most a legfontosabb történés a Pennhurst körül, hogy megnyertek egy Tankcsapda zenekar által meghirdetett felhívást, így felkerült a Köpök Rátok című Tankcsapda átirat, Lukács Laciék november 22-én megjelent Dolgozzátok Fel! című dupla albumára! A dalról videoklip is készült melynek a youtube-os linkje: 

A Facebookon kövesd a zenekart!

Elérhetőségek:

Facebook: https://www.facebook.com/pennhurstband/
Twitter: https://twitter.com/pennhurstband
Instagram: https://www.instagram.com/pennhurst_official/
Soundcloud: https://soundcloud.com/pennhurstband
Honlap: www.pennhurstband.com
Google+: https://plus.google.com/+pennhurstband_officialSzólj hozzá a cikkhez