Köpönyegforgatók - Csütörtökön este jön a következő klip!

2016. december 06. kedd, 09:43    

Arcátlan popzene, hanyag eleganciával fűszerezve, a modernizált retro funk-rock eszközeivel tálalva. Hogy mit is takar ez pontosan?

Reklám:

A nemrég alakult trió jellemzi magát ezekkel a szavakkal, de hogy pontosabb képet kapjunk az általuk képviselt műfajról, mindenképp érdemes megtekinteni első klipjüket, mely november 2-án debütált. Az Eső Után című dalt a Supersize Recordingban rögzítették a srácok, és a zenekar szülővárosában, Miskolcon forgattak le.

Az első dalt és klipet hamarosan, azaz egészen pontosan december 8-án, azaz most csütörtökön este 20 órakor követ is a második, melyet a Maketten című dalra forgattak, és amelybe az alábbi linken tudtok belenézni.

https://www.facebook.com/koponyegforgatok/videos/934020540075659/

Az első klip megtekintése a Youtube-on bőven túl van már a 2500-on, ami a közönség pozitív visszajelzését mutatja. A zenekart viszont nem csak a közönség, hanem a szakma is elismerte, hiszen néhány napja megnyerték az I. Soundcheck Országos Zenei Tehetségkutatót. Aki lemaradt arról a bemutatkozásról, idén még két alkalommal pótolhatja. A Köpönyegforgatók zenekar december 22-én Miskolcon, a Cornerben, majd másnap, december 23-án, Budapesten, a Gozsdu Manó Klubban mutatkozik be a nagyközönségnek.

December 8-án, csütörtökön este 20 órakor pedig jön a következő klip! Az zenekart itt tudjátok kedvelni a Facebookon:

https://www.facebook.com/koponyegforgatok/Szólj hozzá a cikkhez