Deny The Cross - Alpha Ghoul

Vendég - 2017. április 09. vasárnap, 07:00    

Deny The Cross - Alpha GhoulA 2013-ben alakult grindcore – bár egyesek jobban szeretik a powerviolence megjelölést hangoztatni - supergroup tagjai olyan zenekarokból lehetnek ismerősek, mint a Municipal Waste, Discordance Axis, Black Army Jacket vagy éppen a Spazz - szóval nem most kezdték a gyors és durva zenék iránti érdeklődésüket, haha!

Reklám:

Az Alpha Ghoul névre keresztelt – ennek jegyében fenyegető borítóval ellátott - alig tizenkét perces bemutatkozó anyaguk egyfajta örömzenélési attitűdről tesz tanúbizonyságot, és egészen biztos vagyok benne, hogy a kívülállóknak (értsd: gyorsabb műfajokat nem ismerők, kedvelők számára) teljesen hallgathatatlannak tűnik majd. Ezen mondjuk nem is csodálkozom.

A lemezen felsorakoztatott 18 tétel legtöbbje sajnos meglehetősen összefolyik, mert a legtöbbjük alig egyperces játékidejével egy kibogozhatatlan, se eleje se vége zenebonának tűnik, és csak alig néhány tud ezen problémák fölé emelkedve élvezetes momentumokat okozni. Ilyen például a Religious Narcotic, Daymare, Teens in the Graveyard, Silver Cockroaches, ezek viszont elég korrekt nótának tűnnek. Már amennyiben valaki szereti az egy perc körüli zúzdákat, haha!


Murphy    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez