Iron Reagen - Crossover Ministry

Murphy - 2017. július 05. szerda, 07:00    

Iron Reagen - Crossover MinistryA Municiapal Waste, Cannabis Corpse és ex-Dark Hour tagokból verbuválódott virginiai crossover/thrash brigád aztán nem pihen. 2012-es megalakulását követően szinte minden évben megleptek valamivel: Worse than Dead (2013), Spoiled identity EP (2014), Tyranny of Will (2015), most pedig itt a harmadik nagylemez!

Reklám:

Nagyvonalakban a Crossover Ministry sem különbözik, mint az előző anyagok, talán csak kevesebb lett a tölteléknóta. Fél órában ezúttal újabb 18 tételt hallhatunk az odab*szós crossover-thrash jegyében, tehát a brutálisan zakatolást és a fejvesztett zúzásokat olykor szélvész gyorsaságú punk vagy éppen falakat romboló hardcore futamok színesítik. Unalom tehát teljességgel kizárva.

A Dying World személyében egy tökéletes kezdésnek lehetünk tanúi, aztán pedig egyre-másra jelentkeznek a kiválóbbnál-kiválóbb nóták. Néhány sláger a teljesség igénye nélkül: Grim Business, Fuck the Neghtbors, Crossover Ministry, More War, Bleed The Fifth, Dogsnotgods. Emellett persze akad néhány, fél perc alatti szerzemény is (No Sell, Power of Skull, Eat Or Be Eaten vagy a Parents of Tomorrow), ezek közül némelyiknek nem sok értelmét látom, de ők tudják. Az összképből kilóg még az érdekes vokális megoldásokkal támogatott Megachurch, mely szintén egy élvezhető darab.

Mit mondjak el még róla?! Műfajában tökéletes, még ha semmi újdonságot nem tartalmaz, akkor is érdemes beszerezni, hiszen ebben a mai világban könnyen el tudom képzelni, hogy a mellékhatások tekintetében az orvosom vagy a gyógyszerészem fogja felírni az ilyen és ehhez hasonló, brutális zúzást előidéző muzsikákat mondjuk a munkahelyi stressz ellen, haha!

Murphy    Megosztás:
Címkék:
Szólj hozzá a cikkhez