Exit Eden lemezmegjelenés

Kárhozottak Királyn?je - 2017. augusztus 03. csütörtök, 13:00    

Négy zenész négy különböző országból, négy teljesen különböző zenei közegből, most egy csapatban egyesül: ez az EXIT EDEN.

Reklám:

Ez a négy nő egyesíti magában az új évezred minden új tulajdonságát: kozmopoliták, magabiztos-függetlenek, és készen állnak arra, hogy megvalósítsák a saját elképzeléseiket. A különbségek ellenére a négy énekes - Amanda Somerville, Clémentine Delauney, Marina La Torraca és Anna Brunner – személyisége tökéletes egységet alkot. Akárcsak a hangjuk, a nagyon különböző karakterek dacára. A dalokban egyesül a klasszikus opera és a karcos rock is. Ez a konstelláció rendkívüli és erőteljes ötleteket valósít meg, hogy kitágítsák az EXIT EDEN határait: megmutatni a világnak, hogy szinte minden nagy slágerből lehet fülbemászó rockdalokat kreálni.

Az EXIT EDEN debüt albuma, amely "Rhapsodies In Black" címmel augusztus 4-én jön ki a Napalm Recordsnál (világszerte, kivéve Németországot, Svájcot és Ausztriát, ahol a Starwatch adja ki), egy rendkívül színes keveréke lesz a nemzetközi megaslágereknek. Az eredeti dalok előadói közt szerepel Rihanna, Madonna, a DEPECHE MODE, Adele, és még sok mások. Ennek ellenére ez nem pusztán csak egy cover album.

Az énekesnők:

Amanda Somerville: Amanda mára megkerülhetetlen jelenséggé vált a zenei színtéren mind szólóénekesként, és közreműködőként is olyan zenekarokban, mint az AVANTASIA, EPICA, vagy a KAMELOT. Bár az amerikai gyökereit a pop és a rock adja, beleszeretett a metalba és úgy érezte, hazatalált. Dolgozott már Alice Cooperrel, Ian Gillannal és még sok más legendával, turnézott a TRILLIUM és a KISKE-SOMERVILLE projektekkel együtt (a HELLOWEEN ikon Michael Kiskével). Mindez, a széles körű tapasztalataival együtt különleges helyet biztosít neki a fémzene világában.

Anna Brunner: Természetes tehetség. Anna nagyon fiatal korában kezdett énekelni. Német apa és amerikai anya lányaként nőtt fel kétnyelvű családban, első rock zenekarát tinédzserként alapította. Zenei tanulmányai során bejárta a világ különböző részeit, sok tapasztalatot gyűjtött, és kristálytisztán érezte: váltania kell, a rock az ő útja – az érzelmekkel teli dallamok.

Marina La Torraca: Marina Brazíliában született, a ritmus, a zene a vérében van. 15 éves kora óta több metal zenekar frontasszonya is volt. Aztán az útja Európába vezetett, ahol fellépett az AVANTASIA-val, majd megalapította a saját zenekarát, a PHANTOM ELITE-et. A New York-i zeneakadémiai tanulmányai alatt a sokoldalú énekes- és színésznő szerepelt több musical produkcióban, köztük a Broadway-sláger „Rent”-ben, a darab német turnéján is. Számára az a legfontosabb hogy szoros kapcsolata legyen a közönséggel.

Clémentine Delauney: Clémentine 30 évvel ezelőtt született Párizs közelében. Gyerekkora óta sokoldalú tehetség – nem számít, hogy énekel, zongorázik vagy énekel, mindig elbűvölte a közönségét. 16 évesen csatlakozott az első metal zenekarához. Jelenleg az VISIONS OF ATLANTIS énekesnője, de együtt dolgozik a SERENITY és a MELTED SPACE legénységével is. A karrierjének egyik kiemelkedő pontja a közreműködés Kai Hansen (HELLOWEEN, GAMMA RAY) első szóló albumán, amely 2016-ban jelent meg. Ennek köszönhetően Clémentine előtt megnyílt az út a nagyok közé.

"Rhapsodies In Black" dallista:

01. Question Of Time
02. Unfaithful
03. Incomplete
04. Impossible
05. Frozen
06. Heaven
07. Firework
08. Skyfall
09. Total Eclipse
10. Paparazzi
11. Fade To Grey

Forrás: http://www.blabbermouth.net/news/avantasia-visions-of-atlantis-singers-join-forces-in-all-female-band-exit-eden/    Megosztás:
Címkék:
Szólj hozzá a cikkhez