Wolfdown - Incite & Conspire

Murphy - 2017. augusztus 06. vasárnap, 07:00    

Wolfdown - Incite & ConspireViszonylag kevesen ismerik ezt a 2011 óta létező német hardcore csapatot, mely Larissa nevű énekesnőjük vokális teljesítménye okán lehetett kuriózum, az azóta nagy favoritommá vált Stray from the Path lemezükkel.

Reklám:

Az azóta eltelt időben sajnos lecserélték a hölgyikét, és már az új énekessel - immáron egy úrral, méghozzá egy Dave nevezetűvel – készítették el a folytatást. Az Incite & Conspire félórája tíz, energiától duzzadó, ízig-vérig hardcore szellemiségű szerzeményt takar, amit egy nyúlfarknyi intróval indítanak, és csupán csak egyszer áll meg a lüktetés az Incite című átkötésnél. Az meg már tényleg csak slusszpoénnak számít ennyi durva és kemény tétel után, hogy az utolsó számot követően egy vidáman dalolászó country-szösszenetet vágtak be, haha!

Egetverő újdonságot senki ne keressen, mert az nincs, helyette viszont korrekt módon elkövetett, súlyos, szigorú és menetelős hardcore attitűd követel magának helyet - néhol már-már kísértetiesen hasonlítva a Hatebreed munkásságára – csordavokállal, breakdown-okkal, meg középtempós málházásokkal,  ahogy kell. Igazán élvezetes egy darab, legalábbis számomra az volt.

Murphy    Megosztás:
Címkék:
Szólj hozzá a cikkhez