WOK - Table Tennis Without T-Shirt (EP)

Murphy - 2017. augusztus 21. hétfő, 07:00    

WOK - Table Tennis Without T-Shirt (EP)Három évet kellett várni a győri, dallamos punk/rock formáció, Table Tennis Without T-Shirt című anyagára, mely sorban már a harmadik. Az újabb négy tételt tartalmazó kislemez felvételei - az előzőekhez hasonlóan - ismét csak a gyulai No Silence stúdióban készültek.

Reklám:

Elsőként a Chikow című daluk mutatkozik be a WOK háza táján már oly jellegzetesnek mondható, könnyen megjegyezhető punk-rock ritmusokkal és dallamos énektémával. Az utána következő Something Strange az egyetlen tétel, amely kissé kilóg az anyagról - persze ez sem rossz értelemben. Arról van szó, hogy az énekes és basszusgitáros kolléga korai formációjából átmentett szerzemény kezdetben egy jóval metálosabb hangnemet üt meg, de nem kell félni, nem uralja a totális fémes borítás az egészet, bőven jut hely a dallamoknak és az önfeledt, vidám ugrálásnak!

Harmadikként mindent elsöpör a Storm, legalábbis a szövege szerint. Zeneileg pedig egy kellemes punk-rock dalocskát kapunk, nettó két és fél percben. Zárásként következik a One Of Them zombi-apokalipszissel kacérkodó nótája, mely nem véletlenül kapott videót. Bár a tétel az előző dalokhoz képest kevésbé mondható mozgalmasnak, hihetetlenül dallamos refrénje a meghallgatást követően még órákig ott fog motoszkálni a hallójáratainkban, majd csak figyeljétek meg!

A WOK legénysége tehát most sem okozott csalódást: fiatalos és lendületes, pop-os megközelítésű, rádióbarát dalokkal fogja megörvendeztetni a punk/rock muzsikák iránt fogékony közönséget!

Az anyag letölthető ITT:

http://bit.ly/WOKTTWTS

MurphyCímkék: WOK, gy?ri
Szólj hozzá a cikkhez