Felpörgeti a nyár végét a Trousers

2017. augusztus 23. szerda, 07:00    

Már megszokhattuk, hogy a Trousersnél nincs lazsálás, és augusztus végén is eseménydús napok várnak a fővárosi rock ’n’ roll csapatra. A nyár befejeztével sem ritkul a teendői lista, ugyanis új lemezen dolgozik a zenekar.

Reklám:

A nagysikerű, Fezen fesztiválon adott koncertet követően két további közkedvelt helyszínen zárja a nyarat hazánk egyik elsőszámú garage-rock csapata, a Trousers. Kőváry Zoliék a SZIN szerdai napján, augusztus 23-án 18 órától rengetik meg a Szurdi Zsolt színpadot. Másnap már hazai pályán, az A38 koncerttermében lépnek fel. Különlegesség hogy tv-s forgatás is lesz az este folyamán, ahol a vendégzenekarként a szegedi stoner rock bandát, a Dungaree-t láthatja a közönség.

A koncert facebook eseményét itt találjátok:

https://www.facebook.com/events/1921418554772858/?fref=ts

További fontos információ, hogy az Old Time RNR Magazinnak adott interjúban a Trousers frontembere, Kőváry Zoltán elárulta, ősszel már az ötödik, Invisible Darkness című nagylemezével rukkol elő a csapat. Kiváltságos helyzetbe kerül, aki ellátogat az A38-as  koncertre, ugyanis a srácok már adnak egy kis ízelítőt az új dalokból.

A38 ajánló:

https://www.a38.hu/hu/program/the-trousers-hu-dungaree-hu-1

További info:

Facebook: https://www.facebook.com/thetrousers/?fref=ts
Web: http://thetrousersband.com/hu/
Instagram: https://www.instagram.com/the_trousers/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCdDps2ldykAlH539qUkwJgg    Megosztás:
Címkék: The Trousers
Szólj hozzá a cikkhez