Strength Of Will klip és lemezbemutató koncert

2017. augusztus 30. szerda, 07:00    

A Strength Of Will zenekar 2017. szeptember 1-jén tartja debütáló albumának lemezbemutató koncertjét a Dürer Kertben. A zenekar 2017. augusztus 31-én, 16 órakor, a koncert előestéjén a Hangszerarzenál Budapest üzletében (1083 Budapest, Práter u. 54.) egy kis ízelítőt ad a közönségnek és a sajtónak a debütáló lemezből, valamint mesélünk a formációról, és a megjelenő lemezről is.

Reklám:

A Strength Of Will Vörös Attila szólóprojektjeként indult, majd 2017 elején az ex-Blind Myself, ex-Leander Rising és a The Southern Oracle tagjaiból zenekarrá alakult.

Tagjai:
Vörös Attila - Guitar
Takács Jozzy József - Guitar
Horváth István - Bass
Budai Béla - Drums
Kókai Barnabás - Vocal

- A Leander Rising 2015. decemberi búcsúbulija után nem volt kérdés, hogy mi hárman - Jozzy, Béla és Attila - semmiképpen sem szeretnénk abbahagyni a közös zenélést. 2016 végén Attila kijött az akkor még szóló projektnek szánt Strength Of Will "Blink of an Existence" című debütáló lemezzel, amin számos hazai és külföldi vendég (Jeff Loomis, Chris Amott, Csihar Attila, Apey, Farkas Zotya, Csongor Balint, Esse/Hatesphere stb) mellett Jozzy és Béla is szerepelt. A lemez megjelenése tiszteletére, Attila összehozott egy lemezmegjelenő partit, ahol Jozzyval előadtak néhány dalt. A buli olyan jól sikerült, hogy utána Jozzy, és Béla javaslatára elkezdtünk szervezni egy koncertet, és ezzel párhuzamosán végre újra elkezdtünk próbálni. Ekkor került a képbe régi barátunk, Horváth Pisti (Blind Myself), aki 7 húrról 4-re váltott. A frontember szerepét a Blink of an Existence 2 dalában is szereplő, Kókai Barnabás (TSO) töltötte be, akivel immáron kiteljesedett a zenekar.

A szeptember 1-jei koncerten már ezzel a felállassál, valamint a debütáló albumon szereplő összes vendégénekessel fogjuk megmutatni, mire is vagyunk együtt kepések. A bulin egyébként ott lesz még a Vulgar Display Of Cover PanterA tribute zenekar is, akikkel a teljes, idén 20 evés Official Live lemezt előadjuk, ezen felül találkozhattok a szintén új lemezzel megjelenő Archaic, Hypocrites Breed, valamint a Vendetta Inc. zenekarokkal is. 
Búcsúztassuk a nyarat, és köszöntsük az új dolgokat együtt, közösen a Dürer Kertben!


Kapunyitás: 19:00

Sorrend:
Hypocrites Breed
Vendetta Inc.
Archaic - lemezbemutató
Strength of Will - teljes bemutatkozó album
Vulgar Display Of Cover - 20th Anniversary Unofficial Live show (A teljes Official Live lemez)


Strength Of Will zenekarSzólj hozzá a cikkhez