Every Time I Die - Low Teens

Murphy - 2017. szeptember 14. csütörtök, 07:00    

Every Time I Die - Low TeensA nyolcadik stúdiólemezével jelentkező buffalói banda kapcsán nyugodtan meg lehet kérdezni, hogy ennyi idő után mégis mi a fenét eszik rajta az ember? Rövid a válaszom, hogy még mindig azt művelik, amit anno elkezdtek, és ami még ennél is fontosabb, hogy még mindig ugyanolyan szórakoztató módon!

Reklám:

Kicsit bővebben pedig elmondható, hogy a legújabb lemezükre pakolt 13 dal (+2 bónusz szám) ötven percében ugyanolyan brutálisan beteg káoszt szabadít ránk, mint amit már az előzőekben megszokhattunk tőlük. Akik esetleg nem ismernék a formációt, azoknak elmondom, hogy adott egy ösztönös és zsigeri punk/poszt-hardcore műfajokban gyökerező, rendkívül energikus, intenzív és mindenek előtt horzsolósan durva alap, amibe keveredik egy jó adag, délies ízű southern metálkodás. Tehát a brutális földbe döngölés megfelelő arányban váltakozik az elszállósabb, szellősebb bólogatásokkal, Keitch Buckley hangja pedig mindkettőben telitalálatnak bizonyul!

Nyilván, mint minden lemeznek, ennek is akadnak kevésbé emlékezetes nótái, de azért mégiscsak olyan bikaerős tételeket fogunk emlegetni, mint a kezdő közjátékkal berobbanó Fear and Trembling, Glitches, I didn’t Want to Join Your Spupid Cult Anyway, a megfelelően dallamos Two Summers, The Coin Has a Say, 1977 stb., elég sokat tudnék sorolni. Aki még nem szerezte be, ennek hallatán muszáj lesz!

Murphy    Megosztás:
Címkék:
Szólj hozzá a cikkhez