Blackmail - Sound Of Death

Murphy - 2017. október 02. hétfő, 07:00    

Blackmail - Sound Of DeathA közelmúltban alakult, öttagú zajkeltő formációnak 2014-ben már megjelent egy ötszámos Today’s Reality névre keresztelt kislemeze, és nemrégiben játszott a Doom, valamint a Negative Approach előtt – és még számos klubkoncertem tette tiszteletét -, szóval nem igazán mondható teljesen ismeretlennek a hardcore-punkban járatos közönségnek.

Reklám:

A Sound Of Death című anyagukon hét szerzeményük kapott helyet, mintegy tizenhárom percben – ami egyáltalán nem számít rövidnek ebben a műfajban alkotók körében. Tökéletesen adekvát d-beat – de akár hívhatjuk crust-punknak - zajongásoknak lehetünk tanúi: eszméletlenül zakatoló ritmusszekció, mocskosan szóló gitárok, acsarkodó per hörgő per károgó per sikító és vinnyogó vokál, megfelelő váltásokkal és kiállásokkal. A Korcs című szerzeményük – ahogy a címe is utal rá – magyarul íródott, de nem mintha ki lehetne hallani belőle, hogy éppen mit mond, haha!

Kellemes kis hallgatnivaló lehet a gyorsabb műfajok (hc-punk, crust, grind, power-violence) kedvelőinek, bár a The Inner Beast From című Ashes Rise feldolgozást és mondjuk a végére tettem volna.


Murphy    Megosztás:
Címkék: Blackmail
Szólj hozzá a cikkhez