MOBILMÁNIA: Pénteken megjelenik az új nagylemez, szombaton nagyszabású koncert

2017. október 10. kedd, 09:26    

Néhány napon belül megjelenik a Mobilmánia friss lemeze, melyen olyan kiváló zenészek dolgoztak, mint Zeffer András, Vikidál Gyula, Kékesi "Bajnok" László és Kispál Balázs.

Reklám:

A zenekar az utóbbi időben vérfrissítésen esett át, a rocklegendák mellett bemutatkozik Gamsz Árpád (ex-Avenford énekes) és Nusser Ernő (ex-Időgép), valamint visszatér Donászy Tibor (ex-P. Mobil, ex-Edda, ex-Beatrice) dobos is.

Mobilmánia - Vándorvér lemezelőzetes video:
www.youtube.com/watch?v=_jAeNZmgSF0

Az új album az alábbi linken keresztül előrendelhető:
www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=19525


Minden lemezhez ajándék poszter jár, valamint opcionálisan választható mellé női / férfi póló is.

Zeffer András az új albumról:

"Most is a lemezt hallgatom. Azt gondolom hogy megléptük ezzel a csapattal azt, amit nem lehet átlépni... Olyan 14 dal sikeredett, amelyekben benne van mindannyiunk lelke, élete öröme és bánata - veletek együtt. Azt gondolom, hogy bárki énekelhetné és érezheti ugyanazt, amit én, a dalokban… Ez Horváth Attila nagyságát tükrözi, mint mindig. Az is látszik, hogy nem véletlen, hogy Gamsz Árpit hozzánk sodorta a szél. Róla csakis szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni. Időt, energiát nem kímélve hihetetlenül sokat dolgozott a lemezen és dalaival , fazonjával új színt varázsolt az életünkbe. Szeretet és köszönet felé tőlem.

A Vándorvérrel - zenéjében és szövegében - eddigi zenei pályafutásom legjobb, a jobbnál is jobb zenei anyagát sikerült magunkból letennünk arra a bizonyos asztalra. Október 14-én a Barba Negrában hallható lesz az új lemez dalaiból jó pár. Ott mindenki a kezébe foghatja, majd hazaviheti a Vándorvér CD-t, ami szerintem sokáig nem fog kikerülni a lejátszóból.

Ez a lemez a mi és a veletek való közösen megélt együtt töltött 40 eddigi évünkről szól. Köszönöm Nektek, hogy velem és velünk voltatok és vagytok!"

A 14 új, veretes hard-rock slágert tartalmazó lemez október 13-án jelenik meg, másnap, október 14-én a Barba Negrában pedig öt friss szerzemény élőben is debütál az anyagról, természetesen a már jól ismert dalok társaságában. A zenekar a koncert után dedikálást tart, melyre minden rajongót szeretettel várnak. Az este társfellépője az idén 38 éves Karthago lesz.


A koncert facebook eseménye:
www.facebook.com/events/1836867689962901

19.00 - Kapunyitás
20.00 - MOBILMÁNIA (a koncert után az új lemez dedikálása)
22.00 - KARTHAGO


A zenekar 2018 január 6-án jubileumi életmű koncertet ad a Papp László Budapest Sportarénában, mely egy nagyszabású születésnapi rendezvény lesz, ahol Vikidál Gyula a 70., Zeffer András a 60., a Mobilmánia pedig a 10. születésnapját ünnepli.

A jubileumi koncert facebook eseménye: www.facebook.com/events/164306390795021


MOBILMÁNIA - Vándorvér(10/13 - Hammer Records)

 1. Megvagyunk még
 2. Elveszett hajók
 3. Segíts, hogy úgy legyen
 4. Rajtam csak szeretet győz
 5. Engedd, hogy én is jöjjek
 6. Szárnyad voltam
 7. Ha éppen ez a dal volna
 8. Ez a nap másképp legyen
 9. Ez még nem a pokol
 10. Egy új szerelmes dal
 11. Egy sose hallott dalban
 12. Angyal vagy démon
 13. Mindig lesz még egy rock'n'roll
 14. Nincs szivárvány


Mobilmánia facebook: www.facebook.com/mobilmaniaofficial
Hammer Records facebook: www.facebook.com/HammerRecordsHungarySzólj hozzá a cikkhez