Audionerve - Nem csak egy stúdió-projekt!

2017. november 28. kedd, 14:12    

Nemrégiben hírt adtunk az Omega Diatribe-ból ismert gitárosnak, Hájer Gergőnek a stúdió-projekt formációjáról az Audionerve-ről, aminek a debütáló nagylemeze szeptember 3-án jelent meg 'Burn Your System' címmel, ahol olyan zenészek működtek közre, mint Nick Oshiro a Static-X-ből, Kevin Talley a Suffocation-ből, Schrottner Tamás az Ektomorf-ból, valamint Vincze Andres az ex-Monastery-ből.

Reklám:

A jelek minden bizonnyal arra mutatnak, hogy nem csak egy stúdió-projektként kell gondolnunk az Audionerve. Hájer Gergő az alábbiakat nyilatkozta a jelen álláspontról:

"Fantasztikus visszajelzéseket kaptunk a lemezről, ami nagyon sokat jelent nekem. Nem számítottam arra, hogy ekkora igény lenne a hallgatók részéről egy hasonló attitűdöt képviselő zenére 2017-ben, hiszen számomra az volt a legfontosabb, hogy szimplán csak kiadjam magamból ezeket a dalokat.Az utóbbi néhány hónapban viszont annyit rágták a fülem ez ügyben, hogy csak színpadra kéne vinni a produkciót, hogy összeültünk néhány zenész barátommal, akikkel már régóta terveztük a közös zenélést és elpróbáltunk néhány tételt. Úgy tűnt, hogy baromira működik a kémia közöttünk és a dalok is hatalmasat szólnak élőben!

A közös zenélés hatására gyorsal le is forgattunk egy klipet, az alábbi formációval:

Audionerve

Dobok - Makai László (Apey & The Pea)
Ének - Vincze Andres (ex-Monastery)
Basszusgitár - Csák 'Carlose' Károly (gRain)
Gitár - Höflinger Tamás (Omega Diatribe)
Gitár - Hájer Gergő (Omega Diatribe)

Addig is míg nem érkezik a klip, egy szöveges videóval kedveskedünk nektek a 'Pirate Tooth' című dalhoz:Az Audionerve Facebook oldala:

https://facebook.com/audionervemusic    Megosztás:
Címkék:
Szólj hozzá a cikkhez