Amadea: Grey of the Morning

Murphy - 2006. december 15. péntek, 09:43    

Egy kis amadeológia. A banda története egészen 2003-ra nyúlik vissza, majd egy rövid ideig tartó törülközõ-bedobást követõen, 2005 márciusában sikeresen újraalakultak. Még ebben az évben megnyerték a szekszárdi Határock nélkül tehetségkutatót, ami lassan, de biztosan beindította a gépezetet. Ezután a soproni MD stúdióban felvették elsõ bemutatkozó anyagukat, a Grey Of Zhe Morning-ot; közben pedig felállásuk is változott.
Reklám:
Az elsõ tételként, finoman, érzékien induló Awaking Planet egy teljes mértékben letisztult mestermûnek tekinthetõ. Egyenesen örömmámorban úszik az ember minden egyes hallgatásnál! Az énekesnõ hangja kristálytisztán csimpaszkodik bele a fülkagylóba, a zenére pedig egyszerûen, nem mondhatok mást, minthogy fenomenális!

Hasonló lágysággal áramlik be a következõ Moonlight Dance, melyben már az erõsebb nem is megfelelõ szerephez jut: dörmögve, bizarrul hörögve támogatja a kiénekelt nõi hangokat.

A három szám közül egyértelmûen az Immortality a legsúlyosabb, legfelkavaróbb, és helye teljesen kiérdemelt az anyagon: lehengerlõ vadságával viszi a pálmát. Végig lüktet benne a gonoszság, de egy-egy rövid pillanatra mégis elõbukkan belõle a fény.

További info: http://amadea.uw.hu/

 
Murphy


    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez