A Tankcsapda előzenekara botrányos klipet hozott ki - ''Korrupció mindenek felett…''

2017. december 23. szombat, 16:02    

„Ez a kétszínűség és kizsákmányolás jellemzi mostanában a világot, és ez ellen szeretnénk felszólalni.” - nyilatkozta Schrott Péter, a zenekar énekese.

Reklám:

“Úgy érezzük, hogy hallatnunk kell a hangunkat a világ eseményei kapcsán. Sajnos a visszafogott üzeneteket nehéz meghallani. Ezért úgy döntöttük, hogy hangosabban, nyomatékosabban szólunk, mint eddig bármikor!”

Lázongó gyurma figurák, sztriptízelő harisnyakötős politikus, és őselemként tomboló zenészek.

A Tankcsapda szilveszteri előzenekara, a Schrott Péter vezette Continoom botrányos és rendszerellenes klipet hozott ki FCKN Liar címmel.

A fiúk nem kötöttek kompromisszumokat: professzionális nemzetközi stábbal dolgoztak. Az animációt a lengyel Martyna Koleniec készítette, a képanyagokat Szondi Zsolt Krisztián és Lauter Attila  rögzítette, míg az utómunka pedig Vörös Renátót dicséri.

A forgatás során keverték a speciális effekteket, a gyurma figurákkal készített stop-motion animációt és a klasszikus felvételeket. A végeredmény egy pofátlanul odamondós dal, egy rendszer-kritikus klip, és a felismerés, ahogy az ember a változó világ igazságtalanságait szemléli azon kapja magát, hogy egész nap ezt a dalt dúdolja. Már ha bírja hangerővel!Szólj hozzá a cikkhez