Frissül a nagy Fishing-archívum, itt az első adag 2017-es felvétel

2018. február 07. szerda, 07:52    

A Fishing on Orfű tavaly, a 10. szülinapja alkalmából indította el a nagy Fishing-archívumot, amely a fesztivál összes fellelhető felvételét tartalmazza - egy óriási videótár formájában.

Reklám:

A szervezők már akkor jelezték, hogy az archívum egy élő, évről évre bővülő rendszer lesz. A Fishing ezennel megkezdte a 2017-es frissítést, itt az első adag, a tavalyi ORFŰ10 Nagyszínpad fellépőivel.

A fesztivál idén heti ütemezésben, színpadonként tölti fel azt a kb. 120 teljes koncertet, amit 2017-ben rögzített, így március közepére összesen már közel 600 koncert lesz elérhető a Fishing-archívum oldalán.

Fishing on Orfű

Az archívum 2017-es frissítésének menete:

02.05. ▶ ORFŰ10 Nagyszínpad
02.12. ▶ Kacat Nagyszínpad
02.19. ▶ PMFC színpad
02.26. ▶ Jameson színpad
03.05. ▶ Borfalu
03.12. ▶ A tűzhöz közel & Víziszínpad

Ezen a héten az ORFŰ10 Nagyszínpad videói kerültek nyilvánosságra:

Akkezdetphiai + Amoeba // A Kutya Vacsorája // Bëlga // Biorobot // Budapest Bár // Elefánt // Esti Kornél // Ganxsta Zolee és a Kartel // Hollywoodoo // Ivan & the Parazol // Kistehén // Margaret Island // Mary PopKids // Rackaláka // Red Fang (USA) // Soerii & Poolek // Supernem // Üllői úti Fuck

Jövő héten a fesztivál legnagyobb zenei helyszínén, a Kacat Nagyszínpadon készült felvételek jönnek!

Az archívumban évenként lehet böngészni a Fishinges koncertek között, 2012-től már színpadi bontásban is, de természetesen a keresővel az érdeklődők egy gombnyomással megtalálhatják kedvenceik összes felvételét. Érdekesség, hogy a hangfelvételek nagy részét Kálocz Tamás, a fesztivál főszervezője gondozta. A vágás oroszlánrészét Fekete Gyula vállalta.

A nagy Fishing-archívum itt érhető el:

HTTP://FISHINGONORFU.HU/ARCHIVUM

A Fishing on Orfű fesztivált 2018 június 20-23. között szervezik meg, a bérletek nagy része már elkelt. Jegyek a Ticketportal hálózatában kaphatók, SZÉP kártyával a Tixa rendszerébenlehet vásárolni.Szólj hozzá a cikkhez