The Trousers - Megtekinthető az ősszel megjelenő új album első klipje

2018. április 25. szerda, 10:06    

Szeptemberben jelenik meg a THE TROUSERS ötödik nagylemeze, az INVISIBLE DARKNESS. A zenekar a tavasz folyamán két dalt, a YOU GOTME ROLLIN’-t és a DROWNING IN NUMBERS-t már közzé tett a neten.

Reklám:

https://soundcloud.com/the-trousers/the-trousers-you-got-me-rollin-2018
https://soundcloud.com/the-trousers/the-trousers-03-drown-by

Április végére elkészült az első videoklip, a DANCER FROM THE DANCE, ami máris rengeteg pozitív visszajelzést kapott, és jó néhány országból (USA, Németország, Spanyolország) jelezték netes rock-rádiósok, hogy rotációban játszanák a dalt.

The Trousers

A klipet Szili László rendezte, aki már számos sikeres videot készített az együttesnek (Hysterical Route, Sonic Desert). Az új klip a The Trousers-hez közel álló 70-es évek képi világát idézi fel a „feketék Woodstockjának” is nevezett 1973-as Wattstax fesztivál közönséget ábrázoló képeinek felhasználásával.

A klip:

A The Trousers jelenleg az NKA Hangfoglaló Programja által támogatott BROTHERLY LOVE elnevezésű turnén vesz részt a PETER KOVARY & THE ROYAL REBELS társaságában. A négy áprilisi állomást (Kecskemét, Szentes, Budapest, Pozsony) követően májusban Veszprémben és Esztergomban koncertezik a két formáció, a nyári fellépéseket követően a turné augusztus végétől folytatódik egészen október végéig.    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez