the False - lemezmegjelenés

2018. szeptember 03. hétfő, 12:49    

Megjelent a  Nortyx Records legfrissebb Alternatív Rock lemeze, mely teljes egészében meghallgatható a youtube-on, illetve a nagyobb zeneportálokon

Reklám:

A the False, Utad albuma 7 számból áll, melyből majdnem mindhez már videóklip is készült.

- Szöveg orientált alternatív rock lemez, pozitív üzenetekkel és gondolatokkal. Hallgasd meg, és mosolyogni fogsz!

A the False egy négytagú zenekar. Ha be kell kategorizálni minket, akkor alternatív rockot játsszunk, de a kategorizálás mindig gáz. Szóval mi zenélünk, csak úgy, határok és kategóriák nélkül. False Kellyként indultunk, sokan talán így ismertek minket. Akkor még más stílusban játszottunk, mára viszont kiforrta magát a dolog, és a zenekarban lévő négy különböző ember képes volt "eggyé válni". Szerencsére jó barátok vagyunk, szinte testvérek - sőt, valóban van egy testvérpár az együttesben! A munka soha nem zökkenőmentes, de a cél érdekében mindig közös nevezőre jutunk. Egy célunk van: a zenénkkel kifejezni és örömet szerezni magunknak, és Nektek! Azt szokás mondani, hogy egy zenész kicsit mindig "belehal" egy dalba, mi inkább emlékezünk. Minden dal egy részlet az életünkből - van aki képet készít egy pillanatról, mi dalt írunk. Nem trendet követünk, hanem saját magunk hitelességét képviseljük. Azt gondolom, ha a saját lelkünk hiteles, akkor a zenénk is hiteles. Hallgass meg minket!

the False

A lemez egy EP-nek indult, de a stúdióban töltött idő alatt valahogy egy albummá nőtte ki magát. A címadó dal évekkel ezelőtt íródott, még is úgy gondoltuk, hogy ez szám kulcsfontosságú a zenekar életében. A dalszövegeket az életünkben megtörtént események inspirálták, ezért a lemez főként melankólikus számokat tartalmaz. Szerintünk sikerült egy olyan albumot összehozni, amivel nagyon sokan tudnak azonosulni, hiszen a hétköznapi érzelmekről szól. A lemez hosszú évek munkájának első fizikai formája, mely reméljük ahogy bennünk, úgy bennetek is mély nyomokat hagy. A lemez végén található remixet Pepe, a hangmérnökünk készítette, mert rá már hatással voltunk. Hallgassátok, hogy megindítson bennetek is valamit.

A the False - Utad című lemez meghallgatható, és megvásárolható a nagyobb digitális zenei áruházakban.

Spotify: https://goo.gl/94zYMh
itunes: https://goo.gl/htsMvD
Google Play: https://goo.gl/ETcFf8
Deezer: https://goo.gl/mYhh6s
Letölthető innen: https://store.cdbaby.com/cd/thefalse

Kövesd a zenekart: Facebook: https://www.facebook.com/the-False-248560475185319/

Ének, ritmusgitár: Szilágyi Tibor
Vokál, szológitár: Valter Miklós
Dob: Szilágyi Zsolt

A hangfelvétel a Nortyx Hangstúdióban készült: https://hangstudio.hu/
Hangmérnök: Tóth Péter
Kiadja a Nortyx Records © 2018Szólj hozzá a cikkhez