Alcohol - Új videó, a címadó dalra: ’Remélem zavarok’!

2018. október 20. szombat, 07:39    

Szeptember 8-án jelent meg az Alcohol zenekar 3. nagylemeze 'Remélem zavarok' címmel, ami nem kis meglepetésre a MAHASZ lista 6. helyén nyitott.

Reklám:

A lemez előfutára a 'Mr.Fotel-Rocker' a Rock FM rádió műsorában debütált, amit azóta is napi bontásban játszanak, a rajongók nagy örömére. Október 14-én 'Tükörkép' című daluk a Petőfi Rádió 'Dalra Magyar Extra' műsorában kapott helyet és most itt van a második videójuk is a lemez címadó dalára. Nemrégiben startolt a lemezbemutató turné, a szolnoki Váróterem Klubban. A videóról és a jelenlegi helyzetről az Alcohol frontember, Csövi mesélt néhány mondatban.

Alcohol: Remélem zavarok (hivatalos videoklip)

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/AstKcC9q-Do" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Csövi: "Nagyon örülünk és köszönjük minden egyes barátunknak, aki megvásárolta az eredeti példányt, ezzel támogatva a zenekar munkáját, ezáltal a MAHASZ listán egy szép helyezéssel indíthattunk. Ez a lemez sokak szerint a zenekar legjobb kiadványa és örülünk, hogy a Rock Fm vagy a Petőfi Rádiós dalpremierek kapcsán még több emberhez el tud jutni, amit köszönünk is nekik! A lemez címadó dalára készült egy félig koncert klip, félig szöveges videó, aminek a felvételei a Barba Negra Track-ben készültek a Rock On Fest keretein belül. A videót az előző kettőhöz hasonlóan Vörös Renátó készítette. A 'Remélem zavarok' a lemez legerősebb tétele mind zeneileg, mind szövegileg. Az évek alatt kaptunk a sok jó mellett jó néhány negatív kritikát is, aminek most először hangot is adtunk. :) El kell keserítenem azokat, akik azt hiszik, hogy a kis szobájukban ülve, semmi mással nem foglalkozva, csak hogy kinek hogyan tudjanak beszólni, mert esetleg nekik valami nem úgy sült el az életükben, ahogy szerették volna... bármiféle negatívumként csattan le rajtunk! Sőt! Ez ihlette a dalt. :) Úgyhogy, ha valakinek az okoz örömet, hogy másokat piszkál, akkor mi azokkal is jót teszünk. Csináltunk egy új lemezt, csinálunk még új dalokat, sikeresen koncertezünk, legyen nekik is örömük az életben! Mi már csak ilyen jó fejek vagyunk! Remélem zavarok!"

Alcohol

A zenekar november 3-án tartja 15 éves jubileumi koncertjét, meglepően nem Budapesten, hanem a budaörsi Városi ifjúsági Klubban, ahol 15 év után először lesz látható a kezdeti felállás, valamint Ambrus Zoli is a vendégek listáján szerepel.

 

Alcohol - Remélem zavarok a digitális platformokon:
songwhip.com/song/alcohol/remelem-zavarok

Alcohol - Remélem zavarok lemez rendelés:
www.ahl.hu

Alcohol - Remélem zavarok rendelés a MetalShop.hu-n: www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=20578

 

Kapcsolódó oldalak:

Alcohol:
http://ahl.hu/
www.facebook.com/Alcoholzenekar/

Edge Records Facebook:
www.facebook.com/EdgeRecordsHungary/    Megosztás:
Címkék:
Szólj hozzá a cikkhez