Erős hazai extrém metal buli a Dürer Kertben!

2019. február 08. péntek, 14:49    

Egy masszív line-up állt össze az estére, amivel az underground metal zene szerelmeseinek szíve kezdhet heves dobogásba, hiszen végre a fővárosban lesz látható a budapesti extrém groove metal gépezet Omega Diatribe, akik az Európa turnéjuk után, 110%-osan feltöltődve végre ismét a fővárosban szolgáltatják nekünk a súlyosabbnál súlyosabb groove-okat, a tavaszi Rise Above The Sky turnéjuk keretein belül.

Reklám:

Továbbá az ország egyik legkomolyabb death metal brigádja a Kill With Hate is látható/hallható lesz, akik ugyan visszafogottabb tempóra kapcsoltak az utóbbi időben, viszont a bulijaik annál velősebbek és arcszaggatóbbak lettek.
A progresszív metál hívőinek biztosan nem cseng ismeretlenül az Orient Fall brigád neve, akik hazánk egyik zászlóvivői a stílusban. Ennek tudatában továbbra is precíz és hatásos showra számítunk tőlük ezen a könnyed péntek estén!
Az estét egy igen ígéretes fiatal csapa fogja indítani akik Aspects névre hallgatnak. A zenéjükben mind a deathcore, djent illetve progresszív hatás is fellelhető. Egy szóval minden, ami 2019-ben a fiatal metal generációt táplálja.
Egy szó mint száz, érdemes lesz péteneken ellátogatnó az Ajtósi Dürer sorra, a Dürer Kertben, hiszen ritkán áll össze ilyen nívós hazai csomag.

Dürer Kert

OMEGA DIATRIBE klip:
https://www.youtube.com/watch?v=k7tj11_KTE8

KILL WITH HATE klip:
https://www.youtube.com/watch?v=u07Wl5Vu9hs

ORIENT FALL klip:
https://www.youtube.com/watch?v=-hh46mWOYt8

ASPECTS klip:
https://www.youtube.com/watch?v=iZtklQqnLHw

Dátum: Február 15. (péntek)
Helyszín: Dürer Kert, Room 041
Jegyár: 1500/2000
Kezdés: 20:00

Facebook esemény:
https://www.facebook.com/events/308008266487453/    Megosztás:
Címkék:
Szólj hozzá a cikkhez