Woodstock Hungary Festival - 2019. február 22.- Budapest, Trip hajó

2019. február 19. kedd, 14:35    

Február végén immáron negyedik alkalommal elevenedik fel a 1960-as évek végi hangulat, Budapest egyik legújabb koncerthelyszínén, a TRIP hajón. Ahogy eddig is megszokhattuk, nem csak olyan legendás előadók (Jimi Hendrix, Santana, The Who) dalait fogjuk hallani, akik annak idején játszottak Woodstockban, hanem olyan tribute zenekarok is, amelyek annak a kornak a szellemiségét, érzéseit hozzák el a mába.

Reklám:

Woodstock Hungary 2019

Íme, akik nélkül ez az időutazás nem jöhetne létre:

Lead Zeppelin

2004. január 9-én, a Jimmy Page 60. születésnapja alkalmából megrendezett koncerten alakult a Lead Zeppelin. Kezdetben több taggal, vendégzenészekkel lépett fel a zenekar, majd kialakult a négyfős felállás (Gerdesits Ferenc-Vörös Gábor-Sipeki Zoltán-Sághy Kálmán), amely a hosszú évek alatt zeneileg kifinomulttá vált. 2016-ban tagcsere történt, Körmendi Roland énekes lett az új frontember. Fiatalos lendületet kapott a csapat, és több sikeres koncerten bizonyították, hogy az egyik legerősebb tribute produkcióvá érett hazai fronton, de nemzetközi viszonylatban is megállná a helyét. A koncerteken rendkívül jól, szinte teljesen élethűen idézik fel az eredeti hangzást, megspékelve egy izgalmas, energikus előadásmóddal.

A Woodstock IV-en a Zeppelin kezdeti (1968-'69) korszakából áll majd össze a setlist.

Joe Cocker Coverband - Hungary

A zenekartagok képzett, tapasztalt zenészek, nagyrészt a Doors Emlékzenekar zenészeiből - kiegészülve vokál és fúvós szekcióval - áll össze.

A formáció fellépése 2008. Február 16. a Petőfi Csarnokban volt, ahol meglepetésükre, óriási sikert arattak.

Ezen felbuzdulva a banda a folytatás mellett döntött.


Message To Hendrix

Közép-Európa, sőt talán a kontinens legütősebb, legeredetibb „hendrixiánus” triója – BŰDI SZILÁRD (ének, basszusgitár), PETENDI TAMÁS (gitár), KOTTLER ÁKOS (dobok)


Stoned - 100%RollingStones (Budapest, Hungary)

Rolling Stones dalok élőben, hangosan, szenvedélyesen, 2003 óta!

A W4 fesztiválon ők is a Stones korabeli dalaiból válogatnak.


Milagro (Santana Tribute)

Milagro: "Elindul a zene, és egyszer csak elindul a lábad, a kezed, majd a fejed mozdul meg, és végül az egész testeddel táncolsz. Ez a szemlélet hívta életre a mi zenekarunkat, a Milagrot, és persze Santana szeretete. Ezért mi nem csupán csak Carlos dalait játsszuk, hanem megpróbálunk egy Santana koncertet varázsolni a színpadra. A dalok a stúdióban tökéletesen szólnak, de a koncerten élnek igazán. A szabadság, a kreativitás teljesen áthatja koncertjeit. Mindig úgy játszik, ahogy az adott pillanat megköveteli, mindig azt játssza, ami AKKOR van benne, és ez maga a csoda. Koncertjeinken ezt a szabadságot, vidámságot, napfényt adjuk át a látogatóknak. Arra a 1.5 - 2 órára, amíg játszunk, felejtsen el mindent bajt, csak a zene maradjon, ami előhozza belőle azt az eredeti, gyermekes BOLDOGSÁGOT, ami azért van, mert ÉLÜNK! Az élet maga a boldogság, maga a csoda. Ez a MILAGRO."

The Whu

A brit rock legenda hatása a mai zenére lépten-nyomon tetten érhető - az indie zenekultúra is részben a Who-ból gyökeredzik - munkássága Magyarországon mégis kevésbé ismert. Ezt a tarthatatlan állapotot igyekszik felszámolni a The Whu, koncertjein a Who valamennyi korszakát megidézve 1964-től napjainkig.


Young Forever - 100% Neil

A Young Forever Budapesti székhelyű cover band, amely csak és kizárólag minden idők legnagyobb hippijének, Neil Young dalait játssza. A zenekar, melynek küldetése, hogy a kanadai rocklegenda, dalszerző, énekes, gitáros, környezetvédő, családapa és hippi, Neil Young különleges életművét és szellemiségét megismertesse a magyar közönséggel. Műsoruk a mester elektromos, akusztikus, populáris és kevésbé ismert dalaiból egyaránt válogat.

Esemény neve: Woodstock Hungary Festival
Időpont: 2019. február 22. (péntek), 18h30 (kapunyitás: 18h00)
Helyszín: Budapest, Trip hajó (I., Szilágyi Dezső tér, 2-es móló)
Belépő: elővételben 2.500,-Ft, helyszínen 3.000,-Ft.     Megosztás:
Címkék:
Szólj hozzá a cikkhez