Rómeó Vérzik - nagykoncert a Dürerben!

rocketqueen - 2019. április 30. kedd, 07:00    

A somorjai zenekar története egészen 1995 nyaráig nyúlik vissza, amikor is két testvér /Kova és Koppány/ elkezdett dalokat írni, és azokat az év végén Rómeó Vérzik néven mutatták be… Azóta ezekből a trackekből lassan 25 év, 13 lemez, és sok száz fergeteges buli lett.. Van tehát mit ünnepelni, így a Rómeó Vérzik idei egyetlen önálló budapesti nagykoncertje méltó helyet kap az ikonikusnak számító élőzenei szcéna, a Dürer Kert nagyszínpadán.

Reklám:

Május 10-én három vendég, az örökzöld AC/DC dalokat új életre keltő AB/CD, a 30 év után ismét összeállt Xenon és a Frank’n Rollaz zenekar társaságában teszi felejthetetlenné az estét a közkedvelt felvidéki kvartett. A bulin ráadásul az igazi nagy, közösen éneklős Rómeó slágerek – mint Az ördög, az isten, az élet és a halál vagy éppen a Kalózhajó - mellett a csapat bepillantást enged néhány egészen friss nótába is a most készülő lemezükről, melyek talán, a 2017-es Újratervezés című korong dalaihoz hasonlóan egyszer csak a MAHASZ lista dobogós helyén díszelegnek majd.

Rómeó Vérzik


„Az elmúlt, lassan negyed században bebizonyítottuk elsősorban önmaguknak, hogy akár egy elszakított országrészből származó három kutyaütő rockzenész is megvalósíthatja az álmait...”

A zenekar egyik kedvenc videoja: https://www.youtube.com/watch?v=NI2fscR7BxM

Jegyek elővételben a TIXA oldalán:
https://tixa.hu/Romeo-20190510-Durer?fbclid=IwAR053Q2FG-ZXz93xtdyMdvlcDQ-T5CtF2fYU0sYR1w1vVvAwnEXWhf9-SJY

További infó:
https://www.facebook.com/romeoverzik/
https://www.facebook.com/events/563928864108936/Szólj hozzá a cikkhez