Rendhagyó esemény Békés megyében: RoCkány Feszt

2019. június 19. szerda, 07:00    

Június utolsó szombatján egy kis Békés megyei település, Okány szolgál egy teljesen új, viszont többeknek mégis nosztalgiával is bíró esemény helyszínéül, mely némi szójáték eredményeként a RocKány Feszt nevet kapta.

Reklám:

Az ingyenes rendezvényen összesen hat zenekar veszi birtokba a színpadot, köztük az idei évet a 'Viszlát Iván’ című albumának 30. jubileumára szentelő Aurora, a 20 év után erre a koncertre összeálló Bunker, a tavaly megjelent nagylemezét bemutató tavaszi turnéja után nyári fellépésekre hangolódott Alcohol, valamint az est felvezetéséről gondoskodó környékbeli csapatok. Hogy miért az a helyszín, és miért azok a csapatok lépnek fel, s mi is az egész fesztivál apropója? Minderről az Alcohol frontembere, Csövi nyilatkozott.

RoCkány Feszt 2019

- Ebben a kis faluban töltöttem a gyerekkorom, nagyszüleim itt neveltek fel. Az akkori alapító gitáros Bujdosó Csabival egy merész este, az egyik csehóban találtuk ki ezt az egész 'zenekarosdit', majd 2 hétre rá fel is költöztem, hogy a 'folyamat' elindulhasson. Jó néhány barát, ismerős, rokon volt/van a faluban és a környéken, tehát apropója már ez is lehetne a fesztiválnak, hogy végre ott is játszhassunk, ahonnan ez az egész elindult. :) Annak idején volt egy Bunker nevezetű zenekar Okányban, ahová szó szerint bepofátlankodtam, hogy hadd 'énekelhessek' :D ... nos ez a zenekar, több mint 20 év hallgatás után ismét összeáll egy buli erejéig, külföldről is jó néhány tag hazalátogat kicsit 'nosztalgiázni'. Egy baráti összeröffenésnek indult az egész, aztán feldobtam, hogy mi lenne, ha egy nagyobb megmozdulás lenne ebből az egészből. Tetszett a többieknek is és a helyi Önkormányzat segítségével létrejöhetett a 'RoCkány Fesztivál'. :) Biztosan nagyon jó hangulatú rendezvény lesz, ahol környéki zenekarok és a fentebb említett Bunker mellett az Aurora is játszani fog és természetesen mi is, az Alcohol-lal... először.. Okányban... a többi már történelem lesz! :) Mindenkit várunk szeretettel!"

RoCkány Feszt

2019. június 29. szombat

Okány, Internátus (Hunyadi u. 39-41.)

Menetrend:


▲ Kapunyitás: 14:00
▲ 15:00 - Band
▲ 16:15 - Outfront 747
▲ 17:30 - Kenton
▲ 18:45 - Bunker
▲ 20:00 - Alcohol
▲ 21:30 - Aurora

A belépés INGYENES!

Esemény:

https://www.facebook.com/events/850504498632318/    Megosztás:
Címkék:
Szólj hozzá a cikkhez