Brutal Assault 2019: Készpénz nélküli fizetés

Murphy - 2019. július 19. péntek, 12:38    

A Prágától 100 km-re lévő Josefov katonai erődben található Brutal Assault idén augusztus 7 és 10 között közel 130 fellépővel, öt színpadon és négy teljes napon keresztül várja a súlyosabb metálzenéket és a kiváló cseh söröket kedvelő közönséget!

Reklám:

Ha még nem rendelted meg a FULFILLMENT, akkor a jegyedet a főkapunál tudod karszalagra cserélni, ahogy már az előző években is (úgynevezett SWP), ami RFID chipként is szolgál. A karszalagba épített chipet leellenőrizve juthatsz be a főkapun a fesztivál területére, és ugyanúgy csekkolhatsz ki onnan, amikor elhagyod.

Virtuális crediteid szintén a RFID chip tárolja, amivel majd a fesztivál területén tudsz fizetni. Újratölteni a fesztivál területén lévő TOP-UP ablakoknál tudsz majd vagy online. A biztosíték gyanánt azt javasoljuk, hogy jegyezd le a chip hátulján lévő mindkét kódot – ezeket kell használni a regisztrációkor, az újratöltés esetében perceket takarítasz meg a Top-Up ablakok előtt állva.

Regisztrálj a jegyeddel, és kipostázzák a karszalagot, és még online feltöltheted a fesztivál előtt a következő címen: https://brutalassault.pay.intellifest.com/

A fennmaradó (le nem fogyasztott) crediteket pedig majd vissza tudod utalni a fesztivál után a saját számlára. Amennyiben mégis valamilyen probléma akad a karszalaggal, látogass el a Customer Care menübe.

FACEBOOK:

www.facebook.com/events/322562071846842

További információk:

https://brutalassault.cz/en

https://www.facebook.com/brutalassault.cz

https://www.instagram.com/brutal.assault    Megosztás:
Címkék: Brutal Assault
Szólj hozzá a cikkhez