Brutal Assault 2019: Fesztivál applikáció

Murphy - 2019. július 23. kedd, 12:42    

A Prágától 100 km-re lévő Josefov katonai erődben található Brutal Assault idén augusztus 7 és 10 között közel 130 fellépővel, öt színpadon és négy teljes napon keresztül várja a súlyosabb metálzenéket és a kiváló cseh söröket kedvelő közönséget!

Reklám:

Töltsd le te is elképesztő applikációnkat – ő lesz a te vezetőd a Brutal Assault 2019 idején!

Mindenféle együttesekkel kapcsolatos információ (új zenei felfedezések a Spotify és a YouTube platformján keresztül), teljesen naprakész fellépő-sorrend (napokra, színpadokra bontva, sőt akár még kedvenc bandáid programját is elkészítheted), azonnali értesítések az okostelefonodra minden azonnali hírről, illetve emlékeztető, nehogy lekésd a kedvenc bandáidat.

Ezenkívül időjárás-előrejelzést is tartalmaz, illetve megoszthatod barátaiddal pillanatnyi tartózkodási helyedet a térképen, megjelölheted a sátrat vagy kocsid helyzetét, és persze a kedvenc kajás standodat.

Ezek és még számos integrált kellék (fesztivál térkép, merchandise, karszalag-feltöltés stb.) könnyíti meg neked a mindennapi fesztiváléletet – egyaránt a rendezvény alatt, és az év többi napján!

GOOGLE PLAY // APPLE STORE

FACEBOOK:

www.facebook.com/events/322562071846842

További információk:

https://brutalassault.cz/en

https://www.facebook.com/brutalassault.cz

https://www.instagram.com/brutal.assault    Megosztás:
Címkék: Brutal Assault
Szólj hozzá a cikkhez