Brutal Assault 2019: Exkluzív ülőhelyek a magasban

Murphy - 2019. július 25. csütörtök, 07:44    

A Prágától 100 km-re lévő Josefov katonai erődben található Brutal Assault idén augusztus 7 és 10 között közel 130 fellépővel, öt színpadon és négy teljes napon keresztül várja a súlyosabb metálzenéket és a kiváló cseh söröket kedvelő közönséget!

Reklám:

Egy másfajta élményre vágysz a Brutalon? Teljesen más szögből, a tömeg lökdösése nélkül, tökéletes hangzással és hogy még le is tudnál ülni? Szerezz magadnak egyet a Lounges korlátozott számú ülései közül, szemben a főszínpadokkal, a hangosítók fölött és élvezd a fesztivál-területre való szabad kilátást!

Jágermeister /Sea Shepherd VIP lounge az egyedülálló kilátást biztosít, három méter magasságban a tömeg fölé emelkedik, ami nagyszerű zenei élményt okoz. Ülő és álló helyeket egyaránt tud nyújtani egy lazításra szánt élvezet közben, ami ellensúlyozza színpadok körüli tolakodást.

Kérlek, figyeljetek rá, hog a Jágermeister/Sea Shepherd VIP lounge korlátozottan igénybe vehető. Az egész fesztivál alatt reggel tíz órától egészen hajnali kettőit lehet igénybe venni.

FACEBOOK:

www.facebook.com/events/322562071846842

További információk:

https://brutalassault.cz/en

https://www.facebook.com/brutalassault.cz

https://www.instagram.com/brutal.assault    Megosztás:
Címkék: Brutal Assault
Szólj hozzá a cikkhez