Angerseed - Forever Burning Hatred (EP 2019) Full Promo

2019. december 16. hétfő, 17:02    

2019. november 30-án a XI. Full Of Anger Underground Fesztiválon jelent meg a hazai Metal Ör Die Records gondozásában az Angerseed legújabb, extra hosszúságú EP-je, a Forever Burning Hatred.

Reklám:

Az anyag elődje a 2016-os The Proclamation nagylemez volt, mely a világ minden tájáról elismerő és lelkendező kritikákat söpört be, s mellyel, úgy érezzük, rátaláltunk arra a zenei ösvényre, melyen haladni akartunk és akarunk. A lemez kiadása után következő két év igen küzdelmes és kalandos is volt egyben, sok koncerttel, sok sikerrel és sok nehézséggel tarkítva. Az anyagot minden erőnkkel promotáltuk és igyekeztünk bemutatni ahol csak tudtuk. Tettük mindezt Eugene Ryabchenko (Belphegor, Decapitated session dobos) vendégeskedésével, s éreztük, hogy sikerült mélyebben megvetnünk a lábunkat a Death Metal Undergroundban.

2017 végén kezdődött el a konkrét dalírás a következő anyagra, mely eredetileg egy rövidebb EP-nek indult. Időközben egyre terebélyesebb lett az anyag, és habár a végleges anyag játékideje 40 perc felett állt meg végül, mégis meghagytuk az EP megnevezést. A cél egy még változatosabb, színesebb, mélyebb és személyesebb anyag elkészítése volt, mely továbblépést jelenthet a The Proclamation után. Mi úgy érezzük, hogy sikerült, bízunk benne, hogy mások is osztoznak majd a véleményünkön. A dalokban tényleg minden benne van zeneileg és szövegileg is, ahogy  a fenti összefoglaló idézetben is olvasható, sokféle érzést belesűrítettünk egyéni és globális érzelmek szintjén is. Reméljük, hogy mindenki, aki akadályozni próbált bennünket személyes szinten az utóbbi években vagy csak szimplán a világot teszi rosszabb hellyé a létezésével, magára ismer a szövegek által.

ANGERSEED

- Ezen lemez dalainak címeiben,illetve szövegeiben minden benne van, ami az utóbbi években ért minket és hatott ránk vagy éppen befolyásolt. Talán közhely, de világunk valóban egyre furcsább és veszélyesebb, melyet sokszor mintha túlvilági démonok irányítanának, felfoghatatlan rombolást végezve az emberi elmében és rendeltetésünkben.

A saját tapasztalataink, véleményünk és meglátásaink öltöttek alakot ezekben a dalokban: vér, veríték és könnyek, avagy az örökké lángoló megvetés, mely dalaival megkongatja a vészharangot a vesztébe rohanó világ utolsó öngyilkos nekilódulása előtt. Bízunk benne, hogy a dalok üzenete eljut mind a felelős érintettekhez, mind pedig azokhoz, akik hozzánk hasonlóan látják a dolgokat és vissza szeretnék állítani az eredendő értékeket, a tartást és az egyensúlyt világunkban...

Az EP megjelenése előtt debütált a nyitó dal, a The Clandestine Ones videóklipje, a továbbiakban pedig egy szöveges videó és egy új videóklip is érkezik majd. A 2020-as évben pedig igyekszünk minél jobban promózni és bemutatni a lemezt itthoni és határainkon túli koncerteken is, valamint elkezdjük írni a második nagylemez anyagát. Hiszünk ebben a lemezben és a műfajban is, szeretnénk minél tovább színesíteni a palettát, alkotni és fejlődni minden téren, amíg csak élvezzük a zenélést.

NO Compromise... NO Commercial... NO Control... just DEATH 'till DEATH!!!    Megosztás:
Címkék:
Szólj hozzá a cikkhez