Orient Fall: végre megjelent a zenekar új négyszámos kiadványa – EP premier!

2020. január 03. péntek, 09:18    

A fővárosi Orient Fall az elmúlt évek alatt egy összetett és kiforrott új kétrészes EP dalain dolgozott, melynek nyitófelvonása az újév első napján jelent meg rajta négy, a zenekar új korszakát hirdető dallal.

Reklám:

Az elmúlt években publikált Mankind és a The Devil's Trade-el közösen készült Weaving Spiders-t magában foglaló kislemez mellé két vadonatúj dal került fel.

Az egyik a Turbo zenekarból ismert Tanka Balázzsal közösen alkotott Resonate című dal, mely immáron évek óta formálódott a zenekar műhelyében, a másik az Oppressed, mely pedig a közelmúltban adott koncertek súlyos nyitányaként lehet ismerős a zenekar rajongóinak.

Az előbbi dal animációs videója Rivasz Gergő keze-munkáját dicséri, míg utóbbi egy szokatlan koprodukciója volt három hazai fotósnak. A zenekar által felvett és kevert lemezhez a csapat énekese készített egy nem szokványos vizuális arculatot, mely immáron Bandcampen keresztül erősen limitált gyűjtői kazetta formájában fizikailag is elérhető! Részletekért kattints ide: https://orientfall.bandcamp.com/

Orient Fall

A korábban megjelent két dal és a hozzátartozó klipek:

Mankindhttps://youtu.be/-hh46mWOYt8

Weaving Spiders (ft. The Devil's Trade)https://youtu.be/45AjbFoYo3A

A zenekar elérhetőségei:
https://www.facebook.com/orientfall/
https://www.instagram.com/orientfall/
https://orientfall.bandcamp.com/
orientfallband@gmail.com    Megosztás:
Címkék:
Szólj hozzá a cikkhez