Ossian: a zenekar tagjai otthon forgatták le az “Aki előre néz” című friss videot

2020. március 29. vasárnap, 19:52    

Újabb videoklippel és dallal csökkenti a bezártság nehézségeit az OSSIAN, ami az április 17-én megjelenő nagylemezen lesz hallható. A “Csak a Jót” korong “Aki előre néz” című új dalának videója az aktuális helyzet miatt különleges körülmények között készült el, hiszen a a felvételeket a zenekar minden tagja otthonában forgatta le, amiket Flatsker Robi gyúrt végleges formába.

Reklám:

Ezzel a korábbiakhoz hasonlóan pozitív gondolatokkal teli dallal és klippel üzenik, hogy bár hiányzik a szabad világ, mindenkit arra buzdítanak, hogy ha csak tehetjük, maradjunk otthon, így is vigyázva szeretteinkre és a környezetünkben élőkre.

Ossian - Aki előre néz (hivatalos videoklip)

Paksi Endre énekes gondolatai és üzenete az új dallal kapcsolatban:

“Szerintem a Csak a Jót albumnak az egyik fő jellemzője a sokszínűség, a merész váltások, ebben a dalban is egy teljesen más hangulat érkezik, ilyen jellegű számot még nem is csináltunk eddig. A múltidézés és az összegzés folytatódik ugyan benne, de a refrén itt is egyértelműen optimista és a jövőbe tekintő, amire ebben a nehéz időkben különösen szükség van szerintem. Ebben a refrénben is erős, többszólamú vokál szólal meg és örömmel tapasztaltam, hogy mindenkinek feltűnik, aki eddig hallotta az anyagot, hogy ezen a téren is mekkora előrelépés történt. Ezúttal az összes szólamot egyedül énekeltem fel minden dalban. A végeredmény abszolút megérte, mert  rettentően egységesek és ütősek lettek a vokálok is.”

A “Csak a Jót” albumot nyitó címadó dal március elsején debütált szöveges videó kíséretében, ezt ennyi idő alatt már több, mint 270.000-en néztek meg, hatalmas népszerűségével a 11. legnézettebb magyar videó volt a megjelenést követően. Egy héttel később érkezett meg az új OSSIAN album első klipes dala - a hölgyeket Nőnap alkalmából köszöntötte a zenekar a "Követem vakon" című lírai balladával, mely már a második a tavalyi, már több, mint 2,6 milliós megtekintésnél járó “Gyönyörű Bolond” után, melyet a zenekar nőnapi ajándékként tett közzé. Ez az új dal is kifejezetten népszerű, hiszen 220.000-es megtekintés fölött jár.

Az első dal premierjével egy időben indult el a zenekar honlapján, az ossian.hu címen az album előrendelése is, és a rajongók első egy hét alatti lelkesedése alapján a “Csak a Jót” már aranylemez volt, és továbbra is biztosan halad afelé, hogy a megjelenés napjára már platinalemez legyen.

Ossian: Követem vakon (hivatalos videoklip)
youtu.be/kBcyoG8RoFg


Ossian: Csak a Jót (hivatalos szöveges videó)
youtu.be/UZtogtLM7c0

“Csak a Jót” lemezbemutató nagykoncert:
Budapest, Barba Negra Track, 2020. 09. 12.

www.facebook.com/events/155932098751665/


Ossian: Csak a Jót
2020. 04. 17. // Hammer Records // HMRCD200

 1. Csak a Jót
 2. Forgószínpad
 3. Követem vakon
 4. A saját kezemben
 5. Aki előre néz
 6. Mennyit ad még
 7. Te leszel a vad vihar
 8. Akiről álmodtál
 9. Köszöntés
 10. Ami nyomot hagy
 11. Egyensúly
 12. Egy lélegzet

Bónusz
(koncertfelvételek, 2019 szeptember, Barba Negra Track)

 1. Ahol a szürkeség véget ér
 2. Hangzavarban a Harmóniát
 3. Gyönyörű Bolond
 4. Soha nem lehet
 5. A Barát
 6. Ahányszor látlak


    Megosztás:
Címkék:
Szólj hozzá a cikkhez