11 éves Tóth Csanád Foo Fighters cover videója 3 hangszeren

2021. március 03. szerda, 07:48    

Elkészült a 11 éves Töth Csanád legújabb stúdiógyakorlata a  NewSkool Zenesuliban. Egy Foo Fighters dalt játszott fel dobon, gitáron és basszusgitáron.

Reklám:

- Személy szerint nem tapasztaltam még 11 éves srácnál ilyen mély lelkesedést a rockzenéért. Ez a mai világban nagyon ritka, és meg merném kockáztatni, hogy az országban nincs még egy ilyen srác ennyi idősen.

Tóth Csanád

A zene iránti mély szeretete egyáltalán nem csak felszínes, ez megnyilvánul egyrészt a technikai tudásában, és a kitartásában. Például mikor szóbajött, hogy a Rope-ot kellene feljátszani a következő stúdiógyakorlaton, tudtuk, hogy nem lesz egyszerű dolog, mivel nagyon magas szintű technikai és fizikai kihívást jelent. A stúdiógyakorlat lényege, hogy olyan dalt válasszunk a diákkal, amiben meg tudja mutatni a hangszeres tudását, de ugyanakkor kihívást is jelent. Ez a dal pedig elég nagy kihívás volt. Emiatt egy hosszabb folyamat és hatalmas munka volt, hogy Csani a videóban látható szinten megtanulja és stúdióban lejátssza a dalt, ráadásul három hangszeren. Viszont a lelkesedése és kitartása végig maximumon volt, megállás nélkül gyakorolt. A mai világban sok idősebb embernek sincs ekkora kitartása. A kitartó munka azt az eredményt hozta el, hogy Csaninak 11 évesen egy olyan referencia értékű stúdiógyakorlatot készítettünk, ami a zenész szakmában is megállja a helyét. - mondta Tarcsai Ádám, a NewSkool Zenesuli intézményvezetője és Csani dobtanára.


Foo Fighters Cover - Tóth Csanád

Tanárai:

- Tarcsai Ádám /A zeneiskola vezetője/ - dob
- Kiszin Miklós /Kelemen Kabátban/ - basszusgitár
- Pulius Tibor /Supernem/ - gitár    Megosztás:
Címkék:
Szólj hozzá a cikkhez