Rock the Planet - Zenészek a bolygóvédelemért

2021. július 07. szerda, 07:00    

 

Hiánypótló kezdeményezés indult Magyarországon: zenészek, zeneipari dolgozók fognak össze a bolygóvédelemért, a környezettudatos mindennapokért.

 

Reklám:

A Rock the Planet egy végtelenített minikampány-sorozat, aminek a célja felhívni az emberek figyelmét az égető környezetvédelmi problémákra. A projekt lényege kézzelfoghatóbbá, hétköznapibbá, barátibbá tenni a környezetvédelmet, és hangsúlyozni a tudatosság és a fenntarthatóság fontosságát.

Rock the Planet

Tehetünk a környezet és az élővilág pusztulása ellen! ✓
A környezetvédelem menő! ✓
A bolygóvédelem, a környezettudatosság könnyen a mindennapjainkba illeszthető! ✓

 

Miért jó ez nekünk, kik vagyunk mi?

 

A zeneiparban dolgozó fiatalok vagyunk, zenészek, újságírók, sajtósok, fesztiválszervezők, akiknek fontos a bolygóvédelem és a környezettudatosság, mert fontos a jövőnk.

 

A cél érdekében a lehető legkülönfélébb és legkreatívabb módokon leszünk jelen az online és offline térben, elindítva ezzel egy teljesen újfajta, interaktív társadalmi kommunikációt a környezetvédelem témájában.

2021. július 3. színrelépés

 

Az, hogy miképpen debütál a kezdeményezés, sokáig kérdéses volt, míg végül rájöttünk, hogy semmi sem kézenfekvőbb annál, hogy a legelső „gerilla akciónk”, az ország legzöldebb kisfesztiváljával karöltve történjen meg: július 3-án szombaton az Alpárfesztnek idéntől helyt adó Lakiteleken, a Holt-Tisza partján gyűjtöttük össze az évek óta „láthatatlanul” gyűlő csikkeket, hulladékot, lomot a fesztivál csapatával, közönségével, és zenészeivel. Azonban itt nincs megállás, hamarosan újabb és újabb pop up akciókkal jelentkezünk, úgy virtuálisan, ahogy a való életben is.

Elérhetőségeink

FB: https://www.facebook.com/rocktheplanethungary
IG: https://www.instagram.com/rocktheplanethungary/

Kontakt:

 

rocktheplanethungary@gmail.com

Kurcz Orsi

+36 30 505 49 87Szólj hozzá a cikkhez