Van hullám, nincs tenger - Fatal Error klippremier

2021. július 15. csütörtök, 07:00    

A Fatal Error 2021 júniusában jelentette meg új duplalemezének első felét Művirágok Karneválja I. címmel. Saját állításuk szerint ez a csapat eddigi legszínesebb lemeze mind stílusilag, mind hangulatában. A zenekar az új lemezén szereplő Van hullám, nincs tenger című dalhoz készített most videoklipet.

Reklám:

Bő egy hónappal ezelőtt adta ki új lemezét a zenekar. A 11 számos kiadvány 5 dalához korábban már készült videoklip, és most a Van hullám nincs tengerhez is kiadtak egy igen lendületes imidzs videoklipet.

Fatal Error

A dalról és klipről a zenekar frontembere, Rimóczi Zsola nyilatkozott:

„A Van hullám nincs tenger az új lemez egyik pörgősebb, rockosabb dala, mely az ember és az embert körülvevő dolgok kapcsolatáról, az ehhez köthető vívódásról szól. Nem akartuk túlgondolni a klipet, de szerettük volna, ha egy kicsit mégis érdekes lenne vizuálisan, ezért végül leforgattunk különböző hátterek előtt zenélős jeleneteket odafigyelve, hogy ezek a hátterek amennyire lehet, eltérjenek egymástól. A középpontba az energiát helyeztük. A felvételeket Bikali Sanyi barátunkkal vettük fel, és mi magunk vágtuk meg.”

Íme a klip:    Megosztás:
Címkék:
Szólj hozzá a cikkhez