Toxic - Mérgezőkapcsolatok ihlette dal és videó premier a Petricortól

2021. szeptember 11. szombat, 07:42    

Az Analog Music Hall és a Kill Monday Management közös, most befejeződött tehetségkutatójának friss győztese a Petricor zenekar, videóklipes dalt jelentetett meg legújabb, Toxic című dalához. A keverés és a master Simon István (NO SILENCE STUDIOS), míg a videó Gerócs Balázs munkája.

Reklám:

„A dalt a mérgező kapcsolatok és emberek ihlették, a kilátástalan harc valaki megmentéséért, aki újra és újra beleránt a manipulatív játszmáiba. A Toxic felépítésével és szövegével egy ilyen utat szerettünk volna bejárni. A reményteljes verzék, a kétségbeesett refrének, végül a teljes hisztéria állapota. „

Petricor-Toxic :

A dallamos modern metalt képviselő Petricor egy korábbi felállás hamvaiból született. Az évek során a stílus és a hangzás is folyamatosan változott, de 2019-ben gitárosuk csatlakozásakor megtalálták a közös irányt, és a Petricor név felvételén túl egy egységesebb repertoáron is elkezdtek dolgozni. Zenéjükben az energikus női ének, a finom cselló-zongora szólamok és az erőteljes gitárhangzás ötvözete érvényesül.

Petricor

Zenekari elérhetőségek:

INSTAGRAM: https://instagram.com/petricor_band
FACEBOOK: https://www.facebook.com/music.petricor
SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/5g359

     Megosztás:
Címkék:
Szólj hozzá a cikkhez