New Snake Revival - Három korábban megírt dalt, új köntösbe bújtattak

2021. szeptember 21. kedd, 15:36    

Különleges feldolgozásokat készített az újkígyósi New Snake Revival, első lemezük megjelenésének egy éves évfordulójára.

Reklám:

Az AbsinthE, ami 2020. júniusában jelent meg, tíz izgalmas dallal színezte meg a magyar zenei palettát.

Mivel a koncertek elmaradtak, így a srácok elkezdték összerakni a következő nagylemezt, ami a tervek szerint dupla album lesz, de előbb három korábban megírt dalt, új köntösbe bújtattak.

Kettőt az AbsinthE-ról, egyet pedig a Vörös és Fekete című EP-ről.

  • "A Félelem, a Borderline és az Hourglass került az agyviharba. A Félelem egyértelmű választás volt, a legismertebb és legkedveltebb dalunk. Mi is nagyon szeretjük játszani.
  • A Borderline furcsa hangzásvilága, szinte azonnal a kezünkbe adta akusztikus formáját. Érdemes meghallgatni. Fontos mondanivalóval rendelkezik, sajnos kevesen ismerik fel, és ismerik el az elme betegségeit. Ez a dal erről szól.
  • Az Hourglass-re azért esett a választás, mert alapból is nagyon sokat fejlődött a dal a kitalálása, de még az EP-re való felvétel óta is. Ezért szeretnénk újra megmutatni. Majdhogynem a felismerhetetlenségig átgyúrtuk ezt a dalt"

Árulta el a zenekar énekes-basszusgitárosa Éri Balázs.

New Snake Revival - AbsinthE.jpg

A dalok hamarosan elérhetőek lesznek bármelyik zenemegosztón. Szerencsére addig sem kell várni, mert a Youtube-on már megnézhető a következő linken:

www.new-snake-revival.com    Megosztás:
Címkék:
Szólj hozzá a cikkhez