Megjelent az első Mind's Mirrors single

2021. szeptember 23. csütörtök, 12:21    

Megjelent a Mind's Mirrors projekt első dala egy digitális single formájában Spotify-on, illetve a német Legacy magazinban a H-Music jóvoltából megjelent Hungarian Legacy 2021 című válogatáslemezen. Ezen a CD-n 19 magyar zenekar dalai hallhatók, köztük több exkluzív megjelenés.

Reklám:

A Mind's Mirrors projektet Szabó Dániel gitáros és Purnhauser Pál basszusgitáros (mindketten Divided) hívta életre még 2009-ben Alan Tecchio énekessel (Watchtower, Hades, Seven Withces, Mike LePond's Silent Assassins) közösen. A dalok azóta sokat pihentek a fiókban, a végső formáját végül 2021 tavaszán nyerte el a 8 számos lemezanyag, amit nemzetközi gárda készített el és a SuperSize Recording stúdióban Horváth Attila kevert és masterelt. A modern amerikai power metalt progresszív és extrém metalos elemekkel ötvöző, Forever Is Not Nearly Long Enough című lemezen a következő zenészek működtek közre:

Michael J. Romeo (Symphony X), Ron Jarzombek (Spastic Ink, Watchtower, Blotted Science), Steve Smyth (Nevermore, Testament, Vicious Rumors, Forbidden) és Christian Münzner (Obscura, Alkaloid) - gitár
Dave Lescinsky (Hades) - hörgés
Markó Ádám (Special Providence, Useme) - dob

Mind's Mirrors


A most megjelenő The Blur című dal átfogó képet ad a lemeztől várható stílusról, amire nagy hatással volt a Nevermore, a Queensryche-Crimson Glory-féle amerikai progresszív power metal és Chuck Schuldiner munkássága, valamint a floridai death és a klasszikus európai doom metal is. A 8 dal közt egy intro és 6 saját szerzemény mellett egy doom metalba oltott Depeche Mode feldolgozás is helyet kapott. Jelenleg egyeztetések folynak a kiadásról, a Facebook oldalunkon folymatosan hírt adunk a fejleményekről. 

Mind's Mirrors - Forever Is Not Nearly Long Enough tracklist:

1. Glacial Extinction (intro feat. Christian Münzner)
2. Mechumanity (feat. Christian Münzner)
3. Counting On Me
4. Deadline (feat. Ron Jarzombek)
5. Eternal Spring Shrine
6. In Your Room (Depeche Mode cover)
7. Maenad
8. The Blur (feat. Michael J. Romeo & Steve Smyth)


Spotify single: https://open.spotify.com/track/6o8J78qpnMiZYq8IEiFeBK?si=26a935f20f624748

Hungarian Legacy 2021 playlist: https://open.spotify.com/playlist/70anzSdrv4OpwDdlwScJRx?si=0035de8cad6a4745

 

Mind's Mirrors FB: Mind's Mirrors | Facebook    Megosztás:
Címkék:
Szólj hozzá a cikkhez