Egy fiatal horror rendezővel forgatott szórakoztató klipet, az egri The Wallkids!

2021. október 09. szombat, 07:48    

Az egri punk-rock srácok leforgatták legújabb klipjüket a Hiába futsz! című dalukhoz.

Reklám:

A The Wallkids zenekar ismét Szabo Normannal forgatott, hiszen a tavalyi, Az élet szabadon című kisfilmjük igen jól sikerült, és a közönség is lelkesen fogadta.

The Wallkids

Az új storyboard szerint: A srácok klipet forgatnának az új dalukra, de nincsen dobosuk, a rendező viszont úgy döntött, ha törik, ha szakad, forgatni kell. A balek asszisztens, csak a feszültséget kelti a felvétel közben a kétbalkezességével, még Jason 2.0-ás változatát is betuszkolja, hátha jó lesz dobosnak. A fiúk jobb ötlet híján az asszintens srácot ültetik be a dob mögé, akiről kiderül, hogy profin üti a bőröket. Az utolsó harmadra összeáll a zenekar, és rutinosan pózolnak a kamerák előtt.

A The Wallkids csapata, ha nem forgat, akkor a próbateremben gyakorolnak, és írják az új dalokat. A következő nagylemez munkálatait nem sietik el, egyszerű, de jól összerakott számokat szeretnének írni. Visszatérnek a 90-es évek végén létezett, vidám,lendületes, három akkordos pop-punk dalok hangulatához. Addig is kedvcsinálónak, fogadjátok szeretettel, az új klipjüket!    Megosztás:
Címkék:
Szólj hozzá a cikkhez